Sanovnik prase – Šta znači sanjati prase?

Ako ste u skorije vreme videli prase, onda je moguće da ćete ga sanjati. U tom slučaju vaš san o prasetu verovatno nema nikakvu simboliku i ne morate da ga tumačite.

Međutim, nekada ovi snovi mogu da ukazuju na razne okolnosti u vašem životu i na ono što vas očekuje u skorije vreme.

Simbolika vašeg sna o prasetu će zavisiti od toga da li ste sanjali kako vidite prase, da li ste držali prase ili ste ga gledali kako trči, da li ste sanjali kako hranite prase, kako ga koljete ili kako ga jedete itd. Sve su to situacije o prasetu koje možete sanjati i koje će odrediti simboliku vašeg sna.

U nastavku ćete videti koji su to snovi o prasetu i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati prase?

Sanjati kako vidite prase. Ukoliko ste sanjali kako vidite prase, onda je to znak da vas muče neke dileme. Moguće je da osećate kako niko nema razumevanja za vas i kako vas pritiskaju da radite nešto što ne želite.

Sanjati kako držite prase. Ukoliko sanjate kako držite prase, taj san onda znači da će vas u skorije vreme mnogo zaboleti glava, zub ili neki drugi deo tela.

Sanjati kako prase trči. Ako ste sanjali kako prase trči, taj san onda znači da ćete se fizički jako loše osećati u predstojećem periodu i da nećete imati snage ni za šta. Vaše zdravstveno stanje će biti prilično loše, pa bi bolje bilo da povedete malo više računa o svom zdravlju. Takođe, savetujemo vam da počnete da se bavite sportom jer ćete na taj način poboljšati svoje i psihičko i fizičko stanje.

Sanjati pečeno prase. Ukoliko ste sanjali pečeno prase, onda je to znak da ste vi jako naivna osoba koja u sve veruje. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da budite malo oprezniji i da ne dozvolite ljudima da vas lažu. Vodite računa o tome kome se poveravate jer neko bi mogao zloupotrebiti vaše tajne.

Sanjati kako hranite prase. Ako sanjate kako ste hranili prase, onda je to znak da ćete u skorije vreme imati neke novčane dobitke. Vaša finansijska situacija će se znatno popraviti u budućem periodu, tako da ne treba da brinete, a ne bi bilo loše da se oprobate i u igrama na sreću.

loading...

Sanjati kako kupujete prase. Ukoliko ste sanjali kako kupujete prase, onda je to znak da ćete u predstojećem periodu provesti jako puno vremena sa prijateljima i sa dragim ljudima. Lepo ćete se zabavljati i bićete dobro raspoloženi. Dakle, nema razloga da brinete za svoju budućnost jer vas očekuje mnogo lepih dešavanja u predstojećem periodu.

Sanjati kako jedete prase. Ukoliko ste sanjali kako jedete prase, onda je to znak da treba da nađete neku meru u svemu i postanete malo stabilniji. Moguće je da ne umete da se kontrolišete i da jako burno reagujete u svakoj situaciji, bilo da je u pitanju odnos sa partnerom, sa prijateljima ili sa poslovnim saradnicima.

Sanjati kako koljete prase. Ako sanjate kako koljete prase, onda je to znak da ćete biti unapređeni na poslovnom planu i da ćete dobiti mnogo bolju poziciju na poslu.

Sanjati svinju i prasiće. Ako sanjate svinju i prasiće, onda je to znak da ćete imati uspeha kada je u pitanju neka situacija u koju ste uložili dosta truda.

Sanjati divlje prase. Ako sanjate divlje prase, taj san znači da treba da vodite više računa u odnosu sa ljudima u okruženju. Vodite računa o svom ponašanju kako se ne biste posvađali sa nekom osobom sa kojom inače imate korektan odnos. Može se desiti da u afektu kažete ili uradite nešto što bi moglo da povredi vama dragu osobu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: