Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Ako ste u skorije vreme kupili ili dobili prsten na poklon, onda je moguće da ćete to i sanjati. U tom slučaju vaš san o prstenu verovatno nema nikakvu simboliku, pa se ne morate truditi da ga protumačite.

Međutim, nekada snovi o prstenu mogu da imaju različita značenja, zavisno od toga u kojoj situaciji ste sanjali prsten i koji su se još motivi pojavili u vašem snu.

Prema nekim tumačenjima, prsten u snovima simboliše mir, spokoj i harmoniju, a takođe može biti i simbol za ženu ili dete. Nekada je prsten i simbol neke nagrade i dobitka, što zavisi od veličine prstena i vrednosti kamena koji se nalazi na njemu.

Sanovnik i sanjarica značenje i tumačenje ovog sna – Šta znači sanjati prsten?

Sanjati prsten na svojoj ruci. Ako ste sanjali da se prsten nalazi na vašoj ruci, onda je to dobar znak. Ovaj san ukazuje na to da ste vi jako zadovoljni trenutnom situacijom u svom životu. Osim toga, verovatno ste ponosni na sve što ste postigli u životu i slobodno možete da uživate u plodovima svoga rada.

Takođe, san u kojem ste videli prsten na svojoj ruci ukazuje na to da su vaše emocije jako stabilne i da vi tačno znate šta osećate i šta želite u životu. Vaša emotivna veza je kvalitetna i vi ste sigurni u svog partnera. Osim toga, odnosi koje imate sa svojim roditeljima i prijateljima su i više nego dobri.

Sanjati prsten na ruci druge osobe. Ukoliko ste sanjali kako se prsten nalazi na ruci neke druge osobe, onda je to znak da vi osećate da je ta osoba u višoj poziciji u odnosu na vas. Moguće je da će vam biti potrebna pomoć te osobe i da bez nje nećete moći da ostvarite šta ste naumili.

Sanjati polomljen prsten. Ako ste u vašem snu videli da je prsten polomljen, onda je to loš znak. Ništa se u predstojećem periodu neće odvijati onako kako ste vi planirali. Moguće je da ćete se jako razočarati u ljubavi, a moguća je i veća svađa sa partnerom. Takođe, odnosi sa članovima porodice i sa prijateljima će u predstojećem periodu biti izuzetno loši.

Prema još nekim tumačenjima, san o polomljenom prstenu nagoveštava mogući razvod u skorije vreme. Odnosi sa partnerom će biti jako loši i verovatno će kulminirati razvodom.

Sanjati da vam neko krade prsten. Ukoliko vam je neko u snu ukrao prsten, to je onda znak da će u budućem periodu vaš položaj na poslu biti ugrožen. Osim toga, verovatno ćete se naći u nekoj neprijatnoj situaciji i jako loše ćete se osećati. Uzrok tome će verovatno biti neka osoba koja će u skorije vreme ući u vaš život.

loading...

Sanjati da ste pronašli prsten koji vam je ukraden. Ako ste sanjali da ste uspeli da nađete prsten koji su vam ukrali, onda je to znak da ćete nakon brojnih prepreka i problema ipak uspeti da ostvarite svoj cilj i sve će se odvijati onako kako ste vi zamislili.

Ovaj san najverovatnije ukazuje na to da ćete imati neki novčani dobitak iz inostranstva ili da ćete se venčati u skorije vreme. Prema nekim sanovnicima, ovaj san ukazuje na moguću prinovu u porodici.

Sanjati da trudna žena nosi prsten. Ukoliko ste sanjali kako trudna žena nosi prsten, to je znak da ćete dobiti dečaka.

Sanjati da se prsten reže kleštima. Ukoliko ste sanjali kako je prsten isečen kleštima, to je onda znak da će neko u predstojećem periodu ostati bez svog autoriteta. Moguće je da se san odnosi direktno na vas, ali i na neku drugu osobu u vašem okruženju.

Sanjati gvozdeni prsten. Ako ste sanjali da nosite gvozdeni prsten, to je onda dobar znak. Ovaj san najavljuje neki dobitak, ali biće potrebno da se potrudite i da budete autoritativni u određenim situacijama.

Sanjati da nosite zlatan prsten sa dragim kamenom. Ako ste u snu nosili ovakav prsten, onda je simbolika tog sna pozitivna. Vi ćete uspeti veoma lako da ostvarite svoje ciljeve i da profitirate u periodu koji je pred vama.

Sanjati izgraviran prsten. Ako ste sanjali da se na prstenu nalaze neke gravure, onda se taj san odnosi na vaše ciljeve u životu. Ono što je izgravirano na prstenu koji sanjate lako možete povezati sa stvarnim životom i tako će vam vaši sopstveni životni ciljevi postati dosta jasniji.

Sanjati da sa prstena otpada kamen. Ukoliko ste sanjali da sa prstena otpada kamen, onda je to jako loš znak. Ovaj san sa sobom nosi vrlo negativnu simboliku i ukazuje na smrt nekog deteta u skorije vreme. Osim toga, san u kojem sa kamena otpada prsten može da simboliše i neke poslovne gubitke koji vas očekuju u budućem periodu.

Sanjati potpuno običan prsten. Ako ste sanjali da nosite potpuno običan prsten, koji nema nikakav kamen niti gravure na sebi, onda je to znak da ćete započeti neki projekat koji vam, nažalost, neće doneti nikakav profit. Ako sanjate ovaj san, dobro razmislite kakve projekte pokrećete i u šta ulažete svoj novac, jer rezultati verovatno neće biti onakvi kakve vi očekujete.

Sanjati prsten od slonovače. Prsten od slonovače u snu ima pozitivnu simboliku i najavljuje sreću koja vas očekuje na ljubavnom planu u budućem periodu.

Sanjati da skidate prsten sa ruke. Ukoliko ste sanjali kako skidate prsten sa ruke, taj san ima lošu simboliku i ukazuje na to da ćete uskoro izgubiti svoju poziciju na poslu i da ćete dobiti otkaz. Ukoliko se desi da žena sanja da skida burmu, to je jako loš znak. Ovaj san ukazuje na smrt muža ili neke druge bliske osobe.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: