Sanovnik rakija – Šta znači sanjati rakiju?

Ako volite da pijete rakiju, onda je moguće da se rakija kao motiv pojavi u vašem snu. Ipak, rakija se nekada može iznenada pojaviti u snovima i u tom slučaju taj san vredi protumačiti.

Pokušajte da se setite na koji način ste sanjali rakiju i šta ste sve još u tom snu videli osim rakije.

U nastavku možete videti kako se tumače neki od snova u kojima se rakija javlja kao dominantan motiv.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati rakiju?

Sanjati kako vidite rakiju. Ukoliko ste sanjali kako vidite rakiju, onda je to znak da će vam se ispuniti neka želja o kojoj ste dugo maštali. Tek kada prestanete da razmišljate o tome i kada se malo opustite, vaša želja će se ispuniti, a vi ćete biti jako srećni zbog toga.

Sanjati kako pečete rakiju. Ukoliko ste sanjali kako pečete rakiju, onda je to znak da ćete doživeti mnogo lepih trenutaka sa svojim prijateljima i porodicom u budućem periodu.

Dakle, pred vama je dosta druženja i zabave sa dragim ljudima, tako da je simbolika ovog sna krajnje pozitivna.

Sanjati kako pijete rakiju. Ako se desi da sanjate kako pijete rakiju, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuju neke lepe vesti. Najverovatnije vas očekuje dosta uspeha na poslovnom planu, tako da će nagrade i pohvale stizati sa svih strana.

Jedini problem će biti što nećete imati puno slobodnog vremena da se posvetite sebi. Imaćete previše obaveza, ali kao što smo već rekli, uspeh neće izostati.

Sanjati kako prodajete rakiju. Ukoliko ste sanjali kako prodajete rakiju, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuje neka svađa, najverovatnije sa članovima porodice.

loading...

Moguće je da će vaša porodica biti prinuđena da štedi, tako da ćete i vi morati da smanjite troškove.

Sanjati kako služite nekoga rakijom. Ukoliko ste sanjali kako ste nekoga služili rakijom, onda je to samo znak da ste vi pravi domaćin u stvarnom životu i da ljudi obožavaju da dolaze kod vas u posetu.

Vaša kuća je uvek puna gostiju i svi vole rado da svrate kod vas jer uvek budu dobro ugošćeni.

Sanjati kako prosipate rakiju. Ukoliko ste sanjali kako prosipate rakiju, onda je to znak da ćete ispuniti neko obećanje u predstojećem periodu.

Najverovatnije je to nešto što se tiče vas samih, pa ćete pokušavati da izbegnete sva iskušenja i sve ono što je za vas loše. Na taj način ćete ispuniti neko obećanje koje ste dali sebi ili nekoj drugoj osobi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: