Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Ako ste se u skorije vreme negde povredili i ako zbog toga imate neku ranu na telu ili ako ste videli ranu na nekoj drugoj osobi, to je sigurno ostavilo utisak na vas. Zato se može desiti da sanjate ranu ili nešto u vezi sa tim što ste doživeli na javi. U tom slučaju vaš san o rani verovatno nema nikakvu simboliku. Međutim, nekada snovi o rani mogu i da se protumače na različite načine. Pritom je važno da imate u vidu način na koji ste sanjali ranu, kao i ostale elemente u vašem snu, jer samo tako možete otkriti njegovu pravu simboliku.

U ovom tekstu ćete videti neke snove u kojima je rana dominantan motiv i videćete kako se svi ti snovi tumače. Ako ste nekada sanjali ranu i ako volite da tumačite snove, ovaj tekst će vam sigurno biti od koristi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati ranu?

Sanjati kako vidite ranu. Ukoliko ste samo videli ranu u snu, taj san je dobar znak i najavljuje dobar period koji je pred vama. U budućem periodu uspećete da rešite sve brige i probleme koji su vas dugo mučili. U periodu koji dolazi oslobodićete se velikog pritiska i konačno ćete moći mirno da živite.

Sanjati da imate ranu na sebi. Ako ste sanjali kako na sebi imate neku ranu, to je znak da ćete u skorije vreme osetiti veliki strah. Zbog nečega ili zbog nekoga ćete se dosta uplašiti. Moguće je da ćete čuti neke loše vesti ili nešto drugo što bi u vama moglo da probudi strah.

Sanjati da imate ranu na licu. Ako sanjate kako na licu imate ranu, taj san može biti zastrašujući. Međutim, vi ne treba da brinete uopšte jer simbolika tog sna je veoma pozitivna. San u kojem ste videli ranu na svom licu može samo da znači da ćete se nečemu jako obradovati u predstojećem periodu. Moguće je da će vas neka draga osoba obradovati nečim i vi ćete biti jako srećni. Dakle, pred vama je dosta prijatnih i radosnih momenata, tako da ovaj san ne treba da vas plaši.

Sanjati da imate ranu na leđima. Ukoliko ste sanjali kako imate ranu na leđima, onda taj san znači da treba da budete oprezniji u budućem periodu. Nemojte se upuštati ni u kakve rizične poslove i nemojte ulagati svoj novac u nešto za šta niste sigurni da će uspeti. Moguće je da ćete izgubiti novac i da ćete čak imati problema sa zakonom.

Sanjati kako vas je neka osoba ranila. Ukoliko ste sanjali da vas je neka osoba ranila, mora da ste se jako uplašili u snu. Na sreću, ovaj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na period uspeha i dobitaka koji je pred vama. Vi ćete napredovati dosta na poslu i vaša finansijska situacija će se dosta popraviti u periodu koji dolazi.

Sanjati da povezujete ranu. Ako sanjate kako povezujete ranu, bilo da je rana na vama ili na nekoj drugoj osobi, onda je to loš znak. Vi ćete u budućem periodu doživeti razočaranje od strane osobe koju ste smatrali pravim prijateljem. Ovaj san bi svakako trebalo da vas opomene da malo manje verujete ljudima kako se kasnije ne biste razočarali.

Sanjati kako vidite ranjenika. Ukoliko sanjate kako vidite ranjenika, onda je to loš predznak. Zapravo, u periodu koji dolazi vi ćete primiti neke loše vesti koje imaju veze sa vama ili sa nekom osobom koja vam je veoma draga. Sve u svemu, ta vest će vas jako rastužiti, ali i zabrinuti.

loading...

Sanjati kako vas je životinja ranila. Ukoliko ste sanjali da vam je neka životinja napravila ranu, onda taj san ukazuje na lažne prijatelje koji se nalaze oko vas. Zato budite oprezni i ne verujte previše ljudima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: