Sanovnik raskid – Šta znači sanjati raskid?

Snovi o raskidu su dosta česti i mogu biti jako potresni. Ukoliko ste u skorije vreme raskinuli sa partnerom, onda je to sigurno ostavilo utisak na vas.

U tom slučaju verovatno ćete sanjati nešto što ima veze sa raskidom, ali vaš san verovatno neće imati nikakvu simboliku jer će odražavati samo ono što se dešava na javi.

Ipak, nekada snovi o raskidu mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na ono što vas očekuje u budućnosti.

Da biste pravilno protumačili svoj san o raskidu, važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu i da ih povežete u jednu celinu.

Simbolika vašeg sna o raskidu će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste sanjali kako vi raskidate sa partnerom ili kako on raskida sa vama, da li ste možda sanjali kako još niste raskinuli sa bivšim partnerom itd. To su neke od situacija koje su vezane za raskid i koje se mogu javiti u vašem snu.

Imajte na umu da se svaki od tih snova drugačije tumači. Zato je važno da se prisetite što više detalja koje ste sanjali i da ih povežete u celokupan kontekst vašeg sna.

U nastavku ovog teksta ćete videti koji su to snovi o raskidu i na koji način se oni mogu tumačiti. Ako volite da tumačite snove i ako ste nekada sanjali raskid, onda pročitajte pažljivo ovaj tekst.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati raskid?

Sanjati kako raskidate sa partnerom. Ako sanjate kako raskidate sa partnerom, onda taj san verovatno znači da ste zbog nečega ljuti na svog partnera, pa kroz san ispoljavate svoja realna osećanja.

Moguće je i da vas je partner razočarao i da vam dođe da raskinete, ali nemate hrabrosti za to. Upravo ta vaša želja se reflektovala u snu jer se na javi osećate bespomoćno.

loading...

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da se suočite sa problemom i da pokušate da rešite sve nesuglasice u vezi.

Alternativno, san u kojem ste videli kako raskidate sa partnerom može da znači i to da postoji nešto drugo u životu što vas jako muči a što ne mora biti vezano za ljubav.

U svakom slučaju najbolje bi bilo da se suočite sa tim i da se oslobodite tereta koji vas muči.

Sanjati kako partner raskida sa vama. Ako sanjate kako partner sa vama raskida, taj san samo odražava vašu emotivnu vezanost za partnera. Vi imate veoma jake emocije prema vašem partneru i plašite se da ga ne izgubite.

Ovaj san bi mogao biti samo odraz vašeg straha da se ne desi nešto loše i da se vaš odnos sa partnerom ne pokvari.

Međutim, ovaj san može i na drugi način da se protumači. Naime, san u kojem partner raskida sa vama može da znači samo to da se vaša veza pomera na neki drugi nivo.

Moguće je da ste se odlučili za brak i decu, da počinjete da živite zajedno, da se selite u drugi grad itd.

Dakle, predstoji vam neka nova situacija i nove okolnosti koje vas na neki način i plaše. Ipak, ne bi trebalo da budete zabrinuti jer ono što dolazi je mnogo bolje za vas.

Sanjati kako niste raskinuli sa bivšim/bivšom. Ako se desi da sanjate kako niste raskinuli sa bivšim/bivšom, onda taj san znači da vi još tu osobu niste preboleli. Vi jako patite za tom osobom i voleli biste da nije ni došlo do raskida.

Upravo zato se dešava da imate san u kojem ste još uvek u vezi sa bivšim partnerom. Ovaj san vas opominje da je vreme da prošlost ostavite iza sebe i da započnete novo poglavlje u svom životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: