Sanovnik razvod – Šta znači sanjati razvod?

Ukoliko ste se nedavno razveli od partnera ili ako to tek planirate da uradite, ako se neka vama bliska osoba razvodi ili ako ste čuli za nečiji razvod koji je na vas ostavio jak utisak, onda je sasvim moguće da ćete imati san o razvodu.

U tom slučaju simbolika vašeg sna ne mora naknadno da se otkriva, jer taj san samo reflektuje ono što se zbiva na javi. Međutim, to nije uvek slučaj.

Nekada snovi o razvodu mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na neke stvari koje nas očekuju u bliskoj budućnosti.

Zato je veoma važno da se prisetite tačne situacije koju ste sanjali u vezi sa razvodom, kao i emocija koje ste pritom osetili.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati razvod?

Sanjati razvod čiji ste vi inicijator. Ako ste sanjali razvod čiji ste vi bili inicijator, onda je to znak da postoji nešto što vam jako smeta kod vašeg partnera u realnom životu.

Vi smatrate da vaš odnos nije dobar i da bi se dosta toga moglo promeniti. Voleli biste da budete malo bliskiji sa svojim partnerom i da imate bolju komunikaciju.

Dakle, uzrok ovakvog sna su najverovatnije problemi koje imate u vezi ili u braku.

Sanjati razvod čiji je inicijator vaš partner. Ako ste sanjali razvod čiji je inicijator vaš partner, onda je to znak da je za vas brak smisao svega. Vi ste spremni sve da istrpite kako biste održali brak.

Međutim, vi imate podsvesni strah da biste mogli izgubiti partnera i upravo taj strah se reflektovao u vašem snu. Najverovatnije je to bezrazložan strah, tako da nema razloga da brinete.

loading...

Sanjati kako se neka druga osoba razvodi. Ako ste sanjali kako se neka druga osoba razvodi, onda je to znak da je vreme da postanete malo ozbiljniji i da se više posvetite svom partneru, odnosno partnerki.

Ukoliko nastavite da zanemarujete voljenu osobu, znajte da bi ona mogla da ode od vas.

Sanjati kako ne želite da date razvod partneru. Ukoliko ste sanjali kako ne želite da date razvod svom partneru, onda taj san simboliše vašu sebičnost u realnom životu.

Vi samo mislite na sebe i kako da vama bude dobro, a potrebe i želje drugih stavljate u drugi plan.

Sanjati kako vama partner ne želi dati razvod. Ovaj san je najverovatnije uzrokovan ponašanjem vašeg bivšeg partnera koji ne odustaje od vas ni nakon mnogo vremena.

Najverovatnije postoji osoba u vašem životu koja je opsednuta vama i koja ne dozvoljava nikome da vam priđe.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: