Sanovnik riba – Šta znači sanjati ribu?

Snovi o ribama nisu toliko česti, ali svakako imaju svoju određenu simboliku. Ukoliko volite tumačenje snova i ako verujete u poruke koje vam snovi prenose, onda će vam ovaj članak sigurno biti koristan i zanimljiv.

Prema većini tumačenja koja postoje, ribe u snu su oduvek bile simbol briga i preokupacija koje nas očekuju u bliskoj budućnosti. Međutim, važno je da detaljno analizirate ceo san kako biste otkrili njegovu pravu simboliku i značenje. Važno je da se prisetite situacije u kojoj ste sanjali ribu ali i mnoštva drugih detalja, o čemu ćete saznati više u nastavku ovog teksta.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati ribu?

Sanjati ribu u vodi. Ako sanjate ribu koja se nalazi u vodi, značenje vašeg sna će zavisiti od toga da li je riba bila mala ili velika, da li je plivala sama ili u jatu itd.

Sanjati ribu koja pliva sama. Ukoliko je riba u vašem snu plivala sama, onda je to znak da ste vi u stvarnom životu jako usamljeni. Najverovatnije ste sami tako izabrali, jer vam to prija. Međutim, moguće je i da se osećate odbačeno i neprihvaćeno u svojoj okolini i da vam fale društvo i pravi prijatelji.

Sanjati kako riba pliva kroz bistru vodu. Ako sanjate kako riba pliva kroz bistru vodu, onda je to znak da vi volite da provodite vreme sami i da je to tajna vaše produktivnosti. Ne volite timski rad i najviše vam prija da se osamite i da se posvetite sebi.

Prema drugim tumačenjima, riba u bistroj vodi simboliše sreću na svim životnim poljima. Na poslu ćete imati jako puno uspeha u predstojećem periodu, a odnosi u porodici će biti izuzetno dobri. U ljubavi ćete imati sreće a vaše zdravstveno stanje će takođe biti odlično.

Sanjati kako riba pliva kroz mutnu vodu. Ako sanjate da riba pliva kroz vodu koja je mutna, onda je to znak da vas nešto ili neko jako pritiska u realnom životu. Uprkos trudu, vi ne uspevate da ostvarite ono što ste naumili i voleli biste da imate pomoć i podršku nekih osoba.

Sanjati kako riba pliva u jatu. Ukoliko sanjate kako riba pliva u jatu, to je znak da vi volite da budete u društvu i da sve radite timski. Vi volite osećaj da nekome ili nečemu pripadate i da sve radite u dogovoru sa drugim ljudima.

Sanjati veliku ribu. Ako sanjate veliku ribu, onda je to znak da će se u vama voditi velike borbe u stvarnom životu. U predstojećem periodu ćete biti primorani da donesete velike odluke i da napravite velike korake u svom životu.

loading...

Sanjati ogromnu ribu. Ako ste sanjali ogromnu ribu, to je dobar znak. U budućem periodu ćete steći veliku snagu i moć i uspećete da zauzmete visoku poziciju na poslu.

Sanjati malu ribu. Ako sanjate malu ribu, to je onda znak da se vi u stvarnom životu uvek držite po strani i da ne iskazujete sebe dovoljno. Vi vaše kvalitete i potencijale držite duboko u sebi i nikako da ih oslobodite.

Sanjati da lovite ribu. Ako sanjate kako lovite ribu, onda je to simbol briga i problema koji vas očekuju na javi. Što je riba koju lovite veća, biće veće i brige sa kojima ćete morati da se suočite.

Sanjati da ste uhvatili ribu u čistoj vodi. Ako ste imali ovakav san, to je znak da ćete uspeti da ostvarite želju, ali moraćete mnogo da se potrudite.

Sanjati da riba beži od vas. Ako ste sanjali kako riba beži od vas i kako ne možete da je uhvatite, taj san simboliše teškoće na materijalnom planu. Moguće je da će vam smanjiti platu i vaše finansijsko stanje će biti izuzetno loše. Bićete prinuđeni da štedite i da se odreknete mnogo toga.

Sanjati mrtvu ribu. Ukoliko sanjate ribu koja je uginula, onda je to znak da ćete doživeti neki poraz ili gubitak u skorije vreme. Najverovatnije nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili i zbog toga ćete se jako loše osećati.

Sanjati kostur ribe. Ukoliko ste u snu samo videli kostur ribe, onda je to znak da ćete u budućem periodu steći veliko materijalno bogatstvo i da ćete imati dosta novčanih dobitaka. Naravno, da biste to ostvarili moraćete mnogo toga da uložite i da date sve od sebe. Jedino tako ćete dostići svoj cilj i okolina će vas poštovati.

Ako mlada devojka sanja ribu. Simbolika tumačenja se razlikuje ako se desi da mlada devojka sanja ribu. U tom slučaju devojku očekuju zabava, izlasci i druženje sa prijateljima. Riba u snu je u ovom slučaju i simbol prvih ljubavi i iskrenih emocija. Međutim, značenje sna se menja ako se desi da starija devojka sanja ribu.

Ako starija devojka sanja ribu. Ukoliko se ovo desi, to je znak da će devojka dosta da pati u predstojećem periodu. Najverovatnije će u pitanju biti neuzvraćena ljubav. Uglavnom, nije dobro da starija devojka ima ovakav san jer to znači da je očekuje mnogo tuge i bola.

Ako udata žena sanja ribu. Ako se desi da udata žena sanja ribu, onda je to znak da će se odnosi sa mužem znatno promeniti, a od žene zavisi da li će ti odnosi biti bolji ili gori.

Ako muškarac sanja ribu. Ako se desi da muškarac sanja ribu, ovaj san poručuje muškarcu da počne malo više da radi kućne poslove, jer samim tim će se i odnosi sa ženom poboljšati. Osim toga, muškarcu riba u snu poručuje da ne bude brzoplet i da ne donosi nikakve važne odluke u predstojećem periodu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: