Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Sanjati ruke je dosta česta pojava, a ovi snovi uglavnom simbolišu odnose koje imate sa ljudima u okruženju.

Da biste pravilno protumačili san u kojem vidite ruke, važno je da detaljno analizirate situaciju u kojoj ste sanjali ruke.

Zapravo, simbolika tog sna će zavisiti od toga da li ste sanjali kako perete ruke, kako se sa nekim držite za ruke, kako su vam ruke krvave, kako vam neko pruža ruku pomoći ili neku drugu situaciju.

U zavisnosti od toga možete protumačiti svoj san o rukama, a u nastavku možete videti kakvu simboliku ovi snovi mogu imati.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati ruke?

Sanjati čiste ruke. Ako sanjate čiste ruke, onda je to znak da neko pokušava da vam napakosti jer je zavidan i ljubomoran na vas.

Zato budite oprezni i čuvajte se osobe koja vam se predstavlja kao lažni prijatelj.

Sanjati prljave ruke. Ako sanjate prljave ruke, onda je to znak da treba da vodite više računa kada je u pitanju neka osoba kojoj verujete.

Moguće je da u vašoj blizini postoji osoba koja vam se lažno predstavlja kao prijatelj.

Sanjati da su vam ruke krvave. Ukoliko ste sanjali kako su vam ruke krvave, onda je to znak da vas zbog nečega grize savest, odnosno da se osećate krivim za nešto što je bilo u vašoj prošlosti.

loading...

Ovaj san bi trebalo da vas opomene da pokušate da se suočite sa tim što vas muči i da se rešite tog osećaja krivice koji vas proganja.

Sanjati povređene ruke. Ako ste sanjali povređene ruke, to je onda znak da će se neka vama bliska osoba naći u nekoj neprijatnoj situaciji u skorije vreme.

Sanjati da se držite sa nekim za ruke. Ukoliko ste sanjali kako se sa nekim držite za ruke, onda je taj san samo znak da ste vi jako srećna osoba u realnom životu.

Vi ste ispunjeni u ljubavi i u potpunosti ste zadovoljni svojim partnerom.

Alternativno, san u kojem ste se sa nekim držali za ruke može da znači da se podsvesno jako plašite da ne izgubite tu osobu koju ste sanjali.

Sanjati kako perete ruke. Ukoliko ste sanjali kako perete ruke, to je znak da vi pokušavate da izbegnete neku odgovornost u realnom životu.

Sanjati da vam neko pruža ruku pomoći. Ukoliko ste imali ovakav san, to može da znači da je vama zaista potrebna pomoć u realnom životu. Ovaj san bi trebalo da vas ohrabri da tu pomoć i zatražite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: