Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

Snovi u kojima se ruža javlja kao dominantan motiv mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na razne situacije koje nas očekuju u budućnosti.

U nastavku ovog teksta možete videti neke od snova o ruži i njihovu simboliku.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati ružu?

Sanjati ružu crvene boje. Ukoliko ste sanjali ružu crvene boje, onda je simbolika tog sna krajnje pozitivna. Vi ste osoba koja ima sreće u ljubavi i kojoj partner ispunjava sve želje. Imali ste tu sreću da upoznate osobu koja je spremna sve da uradi za vas.

Ponekad se desi da bez razloga sumnjate u svog partnera i u njegovu ljubav, ali partner vam iz dana u dana dokazuje koliko mu je stalo do vas.

Dakle, san u kojem ste videli ružu crvene boje odražava divnu ljubavnu situaciju koja vas sada prati i koja će se nastaviti i u budućnosti.

Sanjati ružu žute boje. Ako se desi da sanjate ružu žute boje, onda je to znak da će neke osobe iz vašeg okruženja biti ljubomorne i zavidne na vas, bilo da se radi o ljubavi, poslu ili o nečemu drugom.

U početku će vas to nervirati ali shvatićete da vam te osobe ne mogu ništa i počećete da ih žalite.

Sanjati ružu bele boje. Ukoliko ste sanjali ružu bele boje, onda je to znak da ćete u skorije vreme dobiti neki poklon.

Ako vam je uskoro rođendan ili neki drugi bitan datum, znajte da ćete dobiti dosta poklona koji će vas jako obradovati.

loading...

Sanjati ružin pupoljak. Ukoliko ste sanjali ružin pupoljak, taj san ima lošu simboliku i najavljuje tužan period koji vas očekuje u ljubavi. Najverovatnije ćete se zaljubiti u osobu koja neće moći tu ljubav da vam uzvrati.

Zbog toga ćete jako patiti, ali pustićete da stvari idu svojim tokom.

Sanjati kako berete ružu. Ukoliko ste sanjali kako berete ružu, onda je to znak da ćete uskoro prisustvovati nekoj veridbi ili venčanju, a može se čak desiti da to bude vaša sopstvena veridba ili venčanje.

Sanjati kako mirišete ružu. Ako ste sanjali kako mirišete ružu, to može značiti da će se pred vama naći neke mnogo dobre prilike, ali da ih nećete na vreme iskoristiti. Vi se obično zanosite nekim nebitnim stvarima u životu, a propuštate ono što zaista vredi

. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo racionalnije gledate na ono što vam se nudi i što može biti ključno za vašu budućnost.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: