Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Snovi o sahrani mogu biti prilično uznemirujući i neprijatni za onoga koji sanja. Međutim, ovi snovi najčešće nemaju veze sa smrću u realnom životu. Oni takođe simbolišu kraj, ali uglavnom samo kraj jedne faze života i početak nove bolje faze. Ovaj san često znači da ćete se otarasiti nekih svojih starih i loših navika i da ćete uspeti da izađete iz negativne situacije u kojoj se nalazite. Kao što možete videti, snovi o sahrani u većini slučajeva imaju pozitivnu simboliku.

Ipak, tačno značenje snova o sahrani zavisi od toga da li ste sanjali svoju sopstvenu sahranu ili nečiju tuđu sahranu, da li ste možda sanjali da vas živog sahranjuju itd. Sve u svemu, ovi snovi su jako potresni, ali bilo bi dobro da pokušate da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu jer jedino tako ćete uspeti da protumačite san na pravi način.

U nastavku ovog teksta ćete videti koji su to česti snovi u kojima je sahrana dominantan motiv i videćete na koji način se ovi snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sahranu?

Sanjati svoju sahranu. Ako sanjate svoju sopstvenu sahranu, onda je to znak da vi osećate da niste dovoljno prihvaćeni u svom okruženju i da nemate mogućnosti da se pokažete u najboljem svetlu. Osim toga, ovaj san znači da osećate pritisak od strane drugih ljudi i da ste na neki način sprečeni da osvarite svoj cilj.

Takođe, san u kojem vidite svoju sopstvenu sahranu može da znači da ćete u budućem periodu promeniti nešto u vezi svoje sopstvene ličnosti. Vi ćete uspeti da sahranite neke svoje stare stavove i uverenja za koja mislite da nisu bila ispravna. Unećete velike promene u svoj život tako da će to za vas biti nov početak.

Prema drugim tumačenjima iz sanjarice, ovaj san može jednostavno da se tumači kao odraz straha koji imate od smrti. Moguće je da vas na javi često muče ova osećanja i da se upravo zato vaš strah od smrti reflektovao i u snu.

Možda niste čuli, ali postoje čak i tumačenja prema kojima san o sopstvenoj sahrani znači da ćete završiti u zatvoru. Zapravo, moguće je da ćete se baviti nekim nezakonitim radnjama kako biste poboljšali svoju materijalnu situaciju. Međutim, kasnije ćete zažaliti zbog svoje nepromišljenosti i brzopletih odluka. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da razmislite pre nego što se upustite u bilo kakve rizične poslove.

Sanjati nečiju tuđu sahranu. Ako sanjate nečiju tuđu sahranu, onda je važno da se setite da li je u pitanju bila sahrana neke osobe koju poznajete u realnom životu ili sahrana neke vama nepoznate osobe.

Ako je u pitanju sahrana osobe koju zaista poznajete, onda je to znak da će se vaš odnos sa tom osobom u budućem periodu znatno promeniti. Ovaj san može da bude i odraz vašeg osećaja krivice i griže savesti jer ste učinili nešto što je povredilo tu osobu, mada to ne smete da joj kažete. Osim toga, ovaj san može da znači i to da ste jako zabrinuti za osobu koju ste sanjali i da se plašite da je ne izgubite u stvarnom životu.

loading...

Međutim, simbolika sna je drugačija ako ste sanjali sahranu neke osobe koju na javi ne poznajete. U tom slučaju, ovaj san odražava vašu spremnost da ostavite iza sebe prošlost i da promenite neke svoje loše osobine i stavove. Vi priželjkujete promene i spremni ste da radite na njima.

Alternativno, san o sahrani nepoznate osobe ukazuje na to da ćete najverovatnije dobiti neko nasledstvo od dalekog rođaka u skorije vreme. To će vas jako iznenaditi jer sa tom osobom nikada niste bili previše bliski. Moguće je da će vam biti žao što niste više pažnje posvetili toj osobi dok je bila živa.

Sanjati kako odlazite sa sahrane. Ako ste sanjali kako odlazite sa neke sahrane, onda je to znak da ćete u skorije vreme doživeti neko razočaranje. Moguće je da ste previše idealizovali neku osobu i da ćete tek sada shvatiti o kakvoj osobi je zapravo reč. Veoma ćete se razočarati u tu osobu i odlučićete da se distancirate od nje. Moguće je da je u pitanju vaš partner na javi ili neko koga smatrate svojim prijateljem.

Sanjati kako govorite na sahrani. Ukoliko ste sanjali kako govorite na nekoj sahrani, onda je to simbol oproštaja. U budućem periodu ćete se verovatno distancirati od neke osobe koju jako volite, ali nećete želeti da joj kažete pravi razlog za to. Upravo taj razlog kasnije će u potpunosti uništiti vaš odnos. Upravo ovaj san treba da vas podstakne da budete iskreni i da uvek kažete istinu, ma koliko bolna ona bila.

Sanjati sahranu roditelja koji je živ na javi. Ukoliko ste sanjali da ste na sahrani roditelja, a pritom vam je roditelj živ u stvarnom životu, onda je to znak da roditelji imaju previše uticaja na vas i da vam nameću svoje mišljenje i stavove. Ovaj san bi trebalo da vas podstake da postanete malo samostalniji  i da uzmete život u svoje ruke.

Sanjati da ste sahranili živog čoveka. Ukoliko ste sanjali kako sahranjujete živog čoveka, onda taj san simboliše velike emotivne nemire koji vas očekuju u budućem periodu. Na sreću, vi ćete uspeti da prevaziđete sve probleme i da uspostavite mir i harmoniju u svom životu.

Sanjati da ste vi živi sahranjeni. Ukoliko ste sanjali kako vas sahranjuju živog, onda je to znak da se vi na neki način osećate sputano i zarobljeno  i da postoji nešto što vas konstantno pritiska i guši.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: