Sanovnik sat – Šta znači sanjati sat?

Snovi u kojima se sat javlja kao dominantan motiv nisu toliko česti ali mogu da imaju svoju specifičnu simboliku.

Značenje ovih snova će se razlikovati zavisno od toga da li ste u snu samo videli sat, da li ste sanjali kako sat zvoni, kako je stao, kako navijate sat ili kako ga možda popravljate.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sat?

Sanjati kako vidite sat. Ukoliko ste sanjali kako vidite sat, to je znak da vi imate strah od toga da nećete uspeti nešto da završite na vreme. Moguće je da ste sami sebi dali rok do kada ćete se udati ili završiti školu, ali da to niste uspeli da ispunite.

Sanjati kako sat zvoni. Ako sanjate kako vam sat zvoni, onda je to znak da ističe vreme za koje morate da donesete neku veoma važnu odluku. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da budete malo odlučniji jer može da se desi da ostanete bez ičega.

Alternativno, san u kojem ste videli sat može da znači da imate previše obaveza koje vas čekaju i da ste ograničeni rokovima. Plašite se da nećete stići na vreme da završite sve što ste planirali i uvek imate osećaj da negde kasnite.

Sanjati kako je sat stao. Ukoliko sanjate kako je sat stao, to je onda znak da je pred vama period patnje i velike tuge. Najverovatnije patite za nekom osobom koju volite a koja se odselila u inostranstvo ili za nekom osobom koja je umrla. Vi nikako ne možete da prihvatite da te osobe više nema pored vas i muče vas najteže misli.

Sanjati da se kazaljke okreću unazad. Ukoliko sanjate kako se kazaljke okreću unazad, onda je to znak da vi ne uspevate da ostvarite svoje ciljeve već da konstantno idete unazad. Ništa vam ne ide od ruke i nikako ne možete da ostvarite ono što ste naumili. Neprestano nailazite na prepreke i nikako ne uspevate da stignete do svog cilja. Potrebno vam je nešto što bi vas pokrenulo i povratilo vam samopouzdanje.

Sanjati kako se ubrzava vreme na satu. Ukoliko sanjate kako se ubrzava vreme na satu, onda je to znak da vas u skorije vreme očekuju neke jake emocije. Moguće je i da ćete doneti neku naglu odluku koju niko nije očekivao od vas. Ljudi u okruženju će biti zapanjeni vašom odlukom i vašom reakcijom, a vi ćete pokušati na sve načine da se opravdate pred njima.

Sanjati kako se kazaljke kreću van kontrole. Ako se desi da sanjate kako se kazajke na satu kreću van kontrole, onda je to znak da treba malo da usporite, da se saberete i da se preispitate. Šta je to što zaista želite u životu? Šta vam je prioritet? Tek kada date sebi odgovore na ta pitanja, onda možete da donosite odluke i da planirate nešto.

loading...

Sanjati kako popravljate sat. Ukoliko ste sanjali kako popravljate sat, onda je to znak da treba malo više da se potrudite kako biste postigli svoj cilj i kako biste došli do rezultata.

Sanjati kako navijate sat. Ako sanjate kako navijate sat, onda taj san ukazuje na ljubavnu romansu koju ćete doživeti u predstojećem periodu. Najverovatnije će to biti osoba u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled, a vremenom ćete shvatiti da vam ta osoba u svemu odgovara.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste navijali sat može da znači da treba malo više da se potrudite ako želite da postignete ono što ste naumili.

Sanjati kako kupujete sat. Ukoliko sanjate kako kupujete sat, onda je to znak da vas očekuju neke zanimljive vesti u budućem periodu. Najverovatnije će to biti neke vesti koje se tiču vas ili neke osobe koja vam je draga. Sve u svemu, te vesti će vas jako obradovati, bilo da je u pitanju vaš ili nečiji tuđi uspeh. Istu simboliku ima i san u kojem ste videli kako dobijate sat na poklon.

Sanjati kako čujete sat. Ukoliko ste u snu čuli otkucavanje sata, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuje neka nezgoda. Najverovatnije ćete imati neko loše iskustvo i moraćete da vodite više računa o sebi nakon toga. Ako ste imali ovakav san, savetuje se oprez u budućem periodu.

Sanjati crkveni sat. Ukoliko se kojim slučajem desi da sanjate crkveni sat, onda je to znak da vam treba nečija uteha. Najverovatnije ćete pokušate da pronađete svoj mir u nekim stvarima za koje ranije niste bili uopšte zainteresovani. Uglavnom, odlučićete da unesete u svoj život veoma važne promene.

Sanjati neki skup sat. Ukoliko ste sanjali sat koji je veoma skup, onda je to znak da treba da vodite više računa o svojoj imovini i o svom novcu jer je moguće da će neko hteti da vas iskoristi. Najverovatnije je to neka osoba iz vašeg okruženja koja vam se predstavlja kao prijatelj, a koja samo čeka priliku da vam učini nešto loše.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: