Sanovnik sebe – Šta znači sanjati sebe?

Snovi u kojima vidimo sami sebe spadaju u red čestih snova. Ovi snovi se mogu tumačiti na dosta različitih načina, a važno je pre svega uzeti u obzir situaciju u kojoj ste videli sebe u snu. Takođe, važno je da se prisetite ostalih elemenata iz vašeg sna, ali i celokupnog konteksta sna. Samo tako možete okriti šta vam to vaš san zaista poručuje.

U ovom tekstu ćete videti neke od snova u kojima možete sanjati sebe i videćete kako se tumače ti snovi, zavisno od toga da li ste sanjali sebe kako se smejete, kako plačete, da li ste sanjali sebe kao dete ili kao trudnicu itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sebe?

Sanjati da vidite sebe. Ako sanjate samo kako vidite sebe, taj san odražava vašu sebičnost i samoživost u realnom životu. Vi ste osoba koja misli samo na sebe i koja ne obraća pažnju na druge. Trebalo bi da posvetite malo više vremena svojoj porodici, prijateljima i drugim bliskim osobama.

Sanjati sebe kao dete. Ukoliko sanjate sebe kao dete, onda je to samo znak da vi čeznete za nekim emocijama koje ste osećali u detinjstvu, kao što su toplina i bezbrižnost. Moguće je da trenutno prolazite kroz težak životni period i upravo zato se u vašoj podsvesti reflektuju te neke lepe emocije u kojima ste uživali dok ste bili mali.

Sanjati sebe kako se smejete. Ukoliko ste sanjali sebe kako se smejete, to nije dobar znak. U periodu koji dolazi vi ćete se ljutiti zbog nečega i nerviraće vas neodgovornost ljudi sa kojima radite. Alternativno, ovaj san može značiti da vas očekuje sreća na ljubavnom planu.

Sanjati sebe kako plačete. Ako sanjate sebe kako plačete, taj san samo odražava emocije koje skupljate u sebi i koje niste sposobni da oslobodite na javi. Nešto vas jako muči u realnom životu i ne da vam mira, pa zato ovaj san služi da se oslobodite svih negativnih emocija.

Sanjati sebe kao trudnicu. Ukoliko sanjate da ste trudni, značenje tog sna zavisi od toga da li ste zaista u drugom stanju na javi ili niste. Ako sanjate sebe kao trudnicu, a zapravo niste trudni, onda taj san samo ukazuje na to da se u vama stvaraju neke nove ideje vezane za vašu budućnost. Moguće je da ste promenili svoja razmišljanja i da se u vama rodila neka kreativna energija. Uglavnom, pred vama je dosta lepih i prijatnih momenata, a pozitivne promene će ulepšati vaš život.

Međutim, ako ste sanjali sebe kao trudnicu, a pritom zaista jeste u drugom stanju, onda taj san predstavlja samo neku vrstu pripreme za ono što vas očekuje uskoro. Normalna je pojava da trudnice sanjaju ovakve snove, tako da oni ne treba da vas plaše.

Sanjati sebe u beloj venčanici. Ako sanjate sebe u beloj venčanici, to je znak da vi zahtevate jako mnogo pažnje u stvarnom životu i da volite uvek da ste u centru dešavanja. Vi volite da sva pažnja bude usmerena na vas i ne podnosite da vas neko zapostavlja.

loading...

Alternativno, san u kojem ste sanjali sebe u beloj venčanici znači da ćete u skorije vreme zaista biti u venčanici. Dakle, pred vama je udaja i mnogo lepih momenata.

Sanjati sebe u crvenoj venčanici. Ako sanjate kako ste u crvenoj venčanici, onda je to znak da je pred vama dosta lepih i prijatnih momenata sa dragim osobama. Osim toga, doživećete veliku ljubav i strast u budućem periodu.

Sanjati sebe u crnoj venčanici. Ukoliko sanjate da nosite crnu venčanicu, onda taj san opet najavljuje neko razočaranje u ljude koji se nalaze u vašem okruženju.

Sanjati sebe u pocepanoj ili prljavoj venčanici. Ovaj san najavljuje sukobe i svađe sa nekim bliskim osobama u budućem periodu. Moguće je da ćete doživeti razočaranje od neke osobe za koju ste verovali da vam je pravi prijatelj.

Sanjati sebe golog. Ako ste sanjali da ste goli, taj san znači da će se u vašem životu u skorije vreme dogoditi neke veoma važne promene. Moguće je da ćete neka stara uverenja i stavove ostaviti iza sebe i da ćete krenuti napred.

Sanjati sebe u ogledalu. Ukoliko sanjate kako vidite sebe u ogledalu, onda značenje vašeg sna zavisi od toga kakav vam je bio izraz lica. Ukoliko ste sanjali kako se smejete u ogledalu, to je dobar znak. Ovaj san najavljuje neki novčani dobitak koji vas uskoro očekuje. Ako je izraz vašeg lica bio tužan, onda je moguće da ćete u budućem periodu imati dosta finansijskih problema i da ćete biti jako loše raspoloženi.

Sanjati sebe kao pokojnika. Ukoliko ste sanjali sebe kao pokojnika, onda taj san može biti jako traumatičan i uznemirujući. Međutim, ovaj san ne treba da vas plaši. San u kojem vidite da ste mrtvi samo znači da ste odlučili neke aspekte svoje ličnosti i prošlost da ostavite iza sebe. Vi ste odlučili da gledate samo napred bez osvrtanja na prošla dešavanja. Osim toga, ovaj san najavljuje i uspehe na poslovnom planu, tako da nema razloga da brinete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: