Sanovnik sin – Šta znači sanjati sina?

Ukoliko zaista imate sina u budnom životu, onda je potpuno normalno da često sanjate sina. Roditelji obično sanjaju svoju decu jer to je samo odraz prevelike brige za njih. Međutim, nekada snovi o sinu mogu da imaju i različitu simboliku. Prema mnogim tumačenjima, ovi snovi simbolišu vaše nade, očekivanja i onaj mladalački deo koji još uvek živi u vama. Takođe, snovi o sinu često ukazuju na to kakav će odnos vladati u vašoj porodici u predstojećem periodu, ali postoje i drugačija tumačenja ovih snova.

Kako biste na pravilan način protumačili san u kojem se sin javi kao dominantan motiv, važno je da u vidu imate sve detalje i okolnosti koje ste videli u snu. Značenje vašeg sna će da se razlikuje zavisno od toga da li ste sanjali kako vam se rodio sin, kako ste izgubili sina, da li ste se možda u snu svađali sa sinom, da li ste sanjali kako vas sin udara ili kako vi udarate njega itd. Ovo su sve moguće situacije koje možete sanjati kada je u pitanju sin i svaki od ovih snova ima drugačije značenje.

Sada ćete moći da pogledate kako se ovi snovi tumače i kakvu poruku nam svaki od tih snova prenosi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sina?

Sanjati da vam se rodio sin. Ukoliko sanjate kako vam se rodio sin, to je dobar znak. Ovaj san vam najavljuje jako uspešan i radostan period koji je pred vama. Najverovatnije vas očekuje velika sreća na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, uskoro ćete upoznati osobu koja će vas jako zainteresovati i sa kojom ćete imati uspešnu i kvalitetnu vezu, tako da ne treba da brinete. Međutim, ako ste već u vezi ili u braku, onda će odnosi sa vašim partnerom još više da se učvrste i da budu sve bolji u budućem periodu. Dakle, pred vama je period pun uspeha i sreće, kako na ljubavnom, tako i na drugim životnim poljima.

Sanjati da ste izgubili sina. Ako sanjate kako ste izgubili svog sina, taj san ima negativnu simboliku. U budućem periodu ćete biti jako razočarani i povređeni od strane neke bliske osobe. Upravo zbog toga ćete rešiti da se udaljite od te osobe, a možda čak i da prekinete bilo kakav odnos sa njom.

Sanjati svađu sa svojim sinom. Ako sanjate kako se svađate sa sinom, onda je to znak da u stvarnom životu imate jako puno neostvarenih želja koje se tiču vašeg sina. Vi želite njemu sve ono što vi niste uspeli u životu da postignete, ali nažalost simbolika ovog sna je takva da vam se vaše želje neće ostvariti. Naravno, ova simbolika se odnosi samo na one osobe koje zaista imaju sina u stvarnom životu.

Sanjati da udarate sina. Ako sanjate da udarate svog sina, onda taj san predstavlja loš predznak. On ukazuje na to da će u vašoj porodici izbiti neka veća svađa. Vi drugačije razmišljate nego članovi vaše porodice i upravo zato se dešava da često dolazite u sukobe. Ovo se pre svega odnosi na moguću svađu sa partnerom i na to da će deca morati da trpe posledice vaših svađa.

Sanjati da sin vas udara. Ako sanjate kako sin vas udara, onda taj san nema dobru simboliku. U skorije vreme ćete doživeti neku neprijatnost i razočaraćete se u osobu koju ste smatrali pravim prijateljem. Zapravo, ta osoba će vam verovatno okrenuti leđa kada vam to bude najpotrebnije. Vi to nećete očekivati i baš zato ćete se jako razočarati u tu osobu. Ovaj san bi trebalo malo da vas osvesti da shvatite da ne treba baš previše da verujete ljudima oko sebe i da se previše oslanjate na njih.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: