Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Sanjati šišanje može da ima više različitih značenja. Snovi o šišanju nisu toliko česti, ali imaju određenu simboliku. Tumačenja kažu da ovi snovi u većini slučajeva imaju pozitivnu simboliku, ali ipak je važno uzeti u obzir sve detalje iz vašeg sna kako biste ga pravilno protumačili.

Prema većini tumačenja koja postoje, snovi o šišanju imaju dobru simboliku i ukazuju na nešto lepo što vas očekuje u budućnosti. Ipak, tačno značenje i simbolika vašeg sna o šišanju će zavisiti od toga da li sanjate ako se vi šišate ili kako se šiša neka druga osoba, da li ste sanjali kako vi nekoga šišate, da li je u pitanju bila neka osoba koju poznajete ili neka nepoznata osoba itd. Sve su to okolnosti od kojih će zavisiti značenje vašeg sna o šišanju.

U nastavku ovog teksta možete videti koji su to uobičajeni snovi o šišanju i kako se oni mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati šišanje?

Sanjati kako sami sebe šišate. Ako sanjate kako se šišate, onda je to dobar znak. U periodu koji dolazi vi ćete uspeti da se oslobodite mnogih briga i problema koji su vas mučili. Osim toga, verovatno ćete prekinuti kontakte sa osobama koje negativno utiču na vas.

San u kojem sami sebe šišate govori i to da su vama potrebne neke promene u životu. Hoćete prošlost da ostavite iza sebe i da se okrenete budućnosti.

Sanjati da vas neko drugi šiša. Ukoliko ste sanjali kako vas neko drugi šiša, onda je to znak da vi osećate da nemate kontrolu nad svojim sopstvenim životom. Postoje osobe u vašem životu koje donose odluke umesto vas i koje pokušavaju da upravljaju vama. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da postanete malo samostalniji i da uzmete život u svoje ruke.

Sanjati da ste ošišani. Ukoliko u snu vidite da ste ošišani, onda je to loš znak. U skorije vreme ćete verovatno izgubiti nešto do čega vam je jako stalo. Ukoliko se desi da muškarac ima ovakav san, onda je to znak da će on imati neke novčane gubitke u skorije vreme ili će izgubiti posao, dok je za žensku osobu moguće da će izgubiti samo neku stvar koja joj mnogo znači.

Sanjati da se druga osoba šiša. Ukoliko sanjate kako se šiša neka druga osoba, onda značenje tog sna zavisi od toga da li je u pitanju osoba koju poznajete u realnom životu ili neko koga ne poznajete. Ako ste sanjali da se šiša osoba koju poznajete, onda je to dobar znak. U budućem periodu će ta osoba koju ste sanjali imati dosta sreće. U životu te osobe biće dosta lepih dešavanja i vi ćete biti jako srećni zbog te osobe.

Međutim, ako ste sanjali da se šiša neka druga osoba, onda je to znak da se ne osećate dobro u trenutnoj situaciji koja vlada u vašem životu. Vi čeznete za tim da se nešto promeni i da nestanu sve brige i problemi koji vas muče.

loading...

Sanjati kako vi šišate nekoga. Ako sanjate kako vi šišate nekoga, onda je to dobar znak. U skorije vreme ćete verovatno imati priliku da pomognete nekoj dragoj osobi. Ako ste sanjali kako šišate neku osobu koju zaista poznajete u realnom životu, onda taj san znači da ćete upravo toj osobi pomoći.

Međutim, ukoliko ste sanjali kako šišate neku osobu koju u stvarnom životu ne poznajete, onda taj san znači da ćete imati priliku da pomognete nekoj nepoznatoj osobi u skorije vreme. Sve u svemu, nemojte odbijati da pomognete nekome i iskoristite priliku koja će vam se pružiti.

Prema drugim tumačenjima, san u kojem šišate neku osobu može da ukazuje na to da vi imate veliku potrebu da kontrolišete sve oko sebe. Vi volite da upravljate ne samo svojim životom, već i drugima.

Sanjati da drastično menajte frizuru. Ukoliko ste sanjali kako se mnogo šišate i kako drastično menjate frizuru, onda taj san simboliše neke promene, pre svega promene koje će se desiti u vama samima. Vi ćete promeniti pristup koji imate u vezi sa nekim problemima ili situacijama. Svoja stara uverenja i stavove ćete ostaviti u prošlosti i pokušaćete na drugačiji način da rešite neku situaciju.

Sanjati da ste ošišani na ćelavo. Ukoliko sanjate da ste ošišani na ćelavo, onda je to znak da ćete uskoro morati da se suočite sa onim aspektima svoje ličnosti koje ste do sada izbegavali. Ukoliko žena sanja ovaj san, to je znak da ona nije svesna svoje sopstvene ženstvenosti i da pred drugima želi da se prikaže mnogo jačom nego što to zaista jeste.

Ovo bi bili neki od snova u kojima se šišanje javlja kao dominantan motiv. Međutim, ako ste se šišali u skorije vreme ili ako ste vi šišali nekoga, onda ovaj san predstavlja samo refleksiju onoga što se dešava na javi. Vaš san u tom slučaju nema nikakvu simboliku i ne morate se truditi da ga protumačite. Dakle, u tom slučaju vaš san samo reflektuje neka dešavanja na javi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: