Sanovnik skijanje – Šta znači sanjati skijanje?

Ukoliko ste se nedavno vratili sa skijanja, ako volite skijanje ili ako ste gledali neku emisiju o ovom zimskom sportu, onda je sasvim moguće da ćete to i da sanjate. U takvom slučaju, vaš san o skijanju verovatno neće imati nikakvu simboliku jer će prikazivati samo ono što se dešava u realnom životu.

Međutim, nekada snovi o skijanju mogu da imaju određenu simboliku i da nam ukazuju na neke stvari koje se tiču naše sadašnjosti ili budućnosti.

Većina tumačenja kaže da skijanje u snovima uvek ima dobru simboliku i da predstavlja najavu za uspeh koji vas očekuje u budućem periodu. Ipak, važno je uzeti u obzir sve detalje i okolnosti koje ste videli u snu, kao i sam način na koji ste sanjali skijanje.

Moguće je da sanjate kako samo vidite skije, kako skijate ili kako neka druga osoba skija, kako ste polomili skije, kako ste ih kupili, kako ste pali sa skija itd. To su neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada su u pitanju skije i svaka od ovih situacija ima drugačiju simboliku. U nastavku pogledajte koji su to najčešći snovi o skijanju i na koji način se ovi snovi mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati skijanje?

Sanjati kako vidite skije. Ukoliko ste u snu samo videli skije, to je dobar znak. U budućem periodu očekujte dosta uspeha i dobre zarade, pre svega kada je u pitanju posao. Šta god započnete, ići će vam od ruke i vi ćete se osećati jako zadovoljno.

Osim toga, ovaj san može biti najava da ćete uskoro otputovati na neku planinu, jer to je nešto u čemu zaista uživate. Pred vama je dosta uzbudljivih i prijatnih momenata koje ćete provesti u prirodi sa dragim ljudima.

Sanjati kako skijate. Ako sanjate kako skijate, taj san opet ima pozitivnu simboliku. Zapravo, u budućem periodu možete očekivati dosta lepih i uspešnih momenata na poslu, ali i u ljubavi. Ukoliko ste sami, uskoro ćete verovatno upoznati osobu koja će vam se jako dopasti i sa kojom ćete stupiti u vezu. Međutim, ukoliko ste već u vezi, onda će odnosi između vas i vašeg partnera postati još stabilniji, a možda ćete se odlučiti i na brak.

Sanjati kako neko drugi skija. Ako sanjate kako neko drugi skija, onda je to loš znak. Neko drugi će verovatno iskoristiti neku priliku koju vi niste iskoristili i biće vam jako krivo zbog toga. Nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili i jako loše ćete se osećati zbog toga.

Osim toga, ovaj san može da bude najava za neko putovanje koje je pred vama. Vi ste verovatno jako iscrpljeni svakodnevnim obavezama i rešićete da otputujete i da tako date sebi malo oduška.

loading...

Sanjati kako ste kupili skije. Ukoliko ste u snu kupovali skije, taj san se odnosi na vaš poslovni život. Zapravo, na poslu vas očekuje veliki uspeh i unapređenje, a pohvale i nagrade će stizati sa svih strana. Vaš trud će se konačno isplatiti i vi ćete biti zadovoljni. U predstojećem periodu možete slobodno započeti i neki novi poslovni projekat, jer ćete sigurno ostvariti izvrsne rezultate.

Sanjati kako ste prodali skije. Ukoliko ste sanjali kako ste prodali skije, taj san se odnosi na vašu darežljivost i velikodušnost u stvarnom životu. Zapravo, vi ste često spremni da sve uradite za voljenu ili za neku drugu dragu osobu, pa čak i da se odreknete mnogo toga. To je dobra osobina, ali nekada bi trebalo malo da se preispitate i da razmislite da li ta osoba to zaslužuje. Možda bi nekada trebalo sebe i svoje potrebe da stavite na prvo mesto.

Sanjati kako ste pali sa skija. Ako sanjate kako ste pali sa skija, onda taj san ukazuje na eventualne zdravstvene tegobe ili na povrede koje biste mogli zadobiti u budućem periodu. Zato budite malo oprezniji, idite redovno kod lekara i poštujte saobraćajne propise.

Sanjati polomljene skije. Ukoliko sanjate polomljene skije, taj san ukazuje na eventualne probleme koji vas očekuju u budućem periodu. Verovatno ćete se naći u nekoj neprijatnoj situaciji zbog svojih sopstvenih grešaka. Moguće je da ćete reći ili uraditi nešto bez razmišljanja, što će vas kasnije skupo koštati. Zato bi ovaj san trebalo da vas navede da malo razmislite o svom ponašanju i da ne budete brzopleti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: