Sanovnik slon – Šta znači sanjati slona?

Prema mnogim tumačenjima, slon u snu ima pozitivnu simboliku, ali tačno značenje sna će zavisiti od toga u kojoj situaciji i na koji način ste sanjali slona, ali i šta ste još u tom snu videli.

Dakle, simbolika sna će biti različita, zavisno od toga da li ste samo videli slona u snu, da li ste sanjali kako se slon nalazi u zoološkom vrtu ili u džungli, da li je slon bio pitom u vašem snu ili vas je progonio i tako dalje. Ovo su neke od uobičajenih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju slon.

U ovom tekstu pogledajte nešto više o simbolici snova u kojima je slon glavni motiv i vidite kako se tumače ti snovi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati slona?

Sanjati kako vidite slona. Ukoliko ste videli slona u snu, onda je to dobar znak. U budućem periodu možete očekivati da će se desiti dosta lepih stvari, tako da prosto nećete moći da verujete da je konačno došlo vreme da vi budete srećni. Neke stvari će se desiti iznenada same od sebe i vas očekuje puno radosnih momenata.

Sanjati slona koji se nalazi u zoološkom vrtu. Ukoliko sanjate slona koji se nalazi u zoološkom vrtu, taj san ukazuje na neku nepravdu koju ćete doživeti u budućem periodu ili ćete samo biti posmatrač te nepravde. Vi ste osoba koja ceni neke stare moralne vrednosti i koja smatra da je nekada sve bilo mnogo kvalitetnije. Danas se deca vaspitavaju na totalno pogrešan način i vi ste veliki protivnik toga.

Sanjati slona koji je pitom. Ako sanjate slona koji je pitom, to je znak da vi imate čistu savest i da vas ne muči ništa iz vaše prošlosti. Nema ničega zbog čega biste se kajali i što mislite da ste uradili pogrešno. Vaša sećanja su sasvim čista i ne muče vas nikakve loše uspomene. Takođe, vi ste osoba koja uvek razmišlja pozitivno i koja iz svake situacije pamti samo ono lepo, dok loše stvari zaboravlja. Upravo zato vi imate miran san, živite bez ikakvih briga i potpuno rasterećeni.

Sanjati kako hranite slona. Ako ste sanjali kako ste hranili slona, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje neke novčane dobitke koji vas očekuju u bliskoj budućnosti. Pred vama je najverovatnije neki nov poslovni projekat, koji će se pokazati kao jako uspešan. Osim toga, moguće je da već duže vreme razmišljate o prodaji neke nekretnine, gde ćete takođe moći da zaradite dosta novca. Sve u svemu, vaša finansijska situacija će se znatno popraviti u budućem periodu, tako da ćete sebi i svojoj porodici moći da obezbedite sve što vam je potrebno.

Sanjati kako vas slon progoni. Ukoliko sanjate kako vas slon progoni i ako ste osetili strah od njega, taj san znači da postoji nešto iz vaše prošlosti što vas jako muči. Vi ste jako uznemireni i ne možete mirno da spavate. Najverovatnije vas zbog nečega muči savest, a vi uporno potiskujete te probleme. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da skupite hrabrost i da se suočite sa svim onim što vas muči, a što je vezano za vašu prošlost.

Osim toga, san u kojem vas slon proganja znači da se osećate jako iscrpljeno i uznemireno na javi zbog obaveza koje vas muče. Najverovatnije ste na sebe preuzeli velike odgovornosti i u potpunosti ste se posvetili poslu. Vi nemate vremena za sebe, tako da se osećate jako umorno, a samim tim ste i konstantno nervozni i neraspoloženi.

loading...

Sanjati slona koji se nalazi u džungli. Ukoliko sanjate slona koji je u džungli, taj san ima dobru simboliku i najavljuje sreću i radost koje ćete osetiti u budućem periodu. Najverovatnije ćete otići u svoj zavičaj na neko vreme i bićete sa starim prijateljima sa kojima se uvek osećate lepo. Provešćete dosta prijatnih momenata zajedno i moći ćete u potpunosti da se opustite i da budete ono što zaista jeste.

Sanjati slona koji se nalazi u cirkusu. Ukoliko sanjate slona koji se nalazi u cirkusu, onda taj san znači da će vam neki prijatelj pomoći kada vam to bude potrebno.

Sanjati slonicu i slonče. Ako ste u snu videli slonicu i slonče zajedno, onda je to dobar znak. U budućem periodu vas očekuje veliki uspeh što se tiče posla. Imaćete dobru zaradu i vaša finansijska situacija će biti izuzetno povoljna.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: