Sanovnik smokve – Šta znači sanjati smokve?

Ako ste nedavno jeli smokve, moguće je da ćete ih i sanjati jer često se sva dešavanja iz budnog života reflektuju u našim snovima. Međutim, nekada se može desiti da se snovi o smokvama jave iznenada, pa je u tom slučaju najbolje pokušati da otkrijete simboliku tih snova.

Značenje sna o smokvama će zavisiti od toga na koji način ste sanjali smokve i šta ste još videli u tom snu. Dakle, moguće je da sanjate kako vidite smokve, kako ih jedete, kako berete smokve sa drveta, kako sadite smokvu ili da sanjate suve smokve. To su samo neke od situacija u kojima možete sanjati smokve. Svaki od tih snova će imati različito značenje i simboliku.

U nastavku ovog teksta ćete videti nešto više o snovima u kojima se smokva javlja kao motiv. Saznaćete kako se ovi snovi tumače, pa ćete kasnije mogo lakše moći i sami da protumačite neki sličan san u kojem vidite smokve.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati smokve?

Sanjati kako vidite smokve. Ukoliko ste sanjali kako samo vidite smokve, onda taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje lepa dešavanja na ljubavnom planu. Sve nesuglasice između vas i vašeg partnera će nestati u budućem periodu i vi ćete biti jako srećni i zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Ukoliko niste u vezi, nemojte očajavati jer vrlo brzo će se pojaviti osoba koja bi mogla da bude vaš idealan ljubavni partner.

Sanjati kako jedete smokve. Ako ste sanjali kako jedete smokve, onda je to opet dobar znak. U budućem periodu očekuju vas veliki novčani dobici na poslovnom planu. Konačno ćete pronaći posao koji vam odgovara i imaćete dosta uspeha u periodu koji dolazi.

Takođe, san u kojem jedete smokve znači da vas očekuje poznanstvo sa nekom osobom koja će vam se jako dopasti. Najverovatnije ćete sa tom osobom ostvariti lepu ljubavnu vezu, tako da vam se smeši velika sreća na planu ljubavi.

Sanjati kako berete smokve. Ako ste sanjali kako berete smokve, onda je to znak da će vaša finansijska situacija u budućem periodu biti izuzetno dobra i da ćete verovatno odlučiti da kupite neku nekretninu ili automobil. Moći ćete sebi da priuštite sve što vam je potrebno i da živite lagodno i lepo.

Postoje i drugačija tumačenja sna u kojem ste brali smokve. Naime, ovaj san može da znači da vas u budućem periodu očekuju neka zadovoljstva na ljubavnom planu. Ukoliko trenutno nemate sreće u ljubavi, nemojte biti tužni, jer pred vama je mnogo lepih dešavanja.

Sanjati list smokve. Ukoliko ste sanjali list smokve, taj san opet ima pozitivnu simboliku. U bliskoj budućnosti će vam se ostvariti nešto što ste jako dugo želeli a što niste mogli imati. Tek kada se malo opustite i prestanete da mislite na to, vaša želja će se ispuniti sama od sebe.

loading...

Sanjati kako sadite smokvu. Ukoliko ste sanjali kako sadite smokvu, to znači da ste vi odlučili pametno da trošite svoj novac, odnosno da ga uložite u neke kvalitetne stvari. Pre svega, planirate svoj novac da uložite u obrazovanje i stručno usavršavanje, kako biste sutra mogli da živite lepo. Vi ste jako samouverena osoba koja veruje u svoje kvalitete i koja ne traži pomoć ni od koga. Svesni ste da većina stvari zavisi samo od vas i držite sve konce u svojim rukama. Pred vama je jako uspešan period, tako da nema razloga da brinete.

Sanjati suve smokve. Ukoliko sanjate suve smokve, taj san nema baš dobro značenje. Pred vama je jako loš period kada ćete imati mnogo problema i trebaće vam dosta vremena da se njih oslobodite. Naoružajte se strpljenjem i pokušajte da razmišljate pozitivno jer ako budete uporni, uspećete da rešite sve probleme koji vas muče.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: