Sanovnik sova – Šta znači sanjati sovu?

Sova kao motiv u snu uglavnom ima lošu simboliku. Ipak, da biste pravilno protumačili svoj san o sovi, važno je da se prisetite situacije u kojoj ste sanjali sovu i šta ste sve još videli u tom snu.

Naime, simbolika sna će se razlikovati zavisno od toga da li ste u snu samo videli sovu, da li ste čuli huk sove, da li ste sanjali sovu u kavezu ili kako vam kljuca u glavu, da li ste sanjali kako ubijate sovu ili ste videli mrtvu sovu i tako dalje.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sovu?

Sanjati da vidite sovu. Ako sanjate kako vidite sovu, onda je to znak da vas intuicija nikada ne vara i da uvek možete da se oslonite na svoj sopstveni osećaj. Vama nije potreban niko da vas vodi kroz život jer uvek ste sami sebi dovoljni.

Sigurni ste u sebe i u svoje procene i gotovo nikada se ne dešava da u nečemu pogrešite. Druge ljude uvek rado saslušate, ali na kraju uvek sami odlučite šta je za vas najbolje.

Takođe, ovaj san može da znači i to da će vam uskoro neka bliska osoba dati veoma važan savet koji se tiče vaše budućnosti, a na vama je da li ćete taj savet prihvatiti ili ne.

Sanjati da čujete huk sove. Ako se desi da sanjate kako čujete huk sove, onda taj san prema narodnom verovanju znači smrt.

Međutim, ne mora uvek da bude ta simbolika. Jednostavno, huk sove u snu se može protumačiti kao kraj nečega, odnosno prestanak jedne faze i početak druge.

Dakle, simbolika ovog sna nije nužno negativna, jer može ukazivati na kraj neke loše faze i početak neke nove faze koja će biti mnogo bolja. Simbolika ovog sna se može odnositi na ljubav, posao ili na odnos koji imate sa prijateljima.

Sanjati da je sova u kavezu. Ukoliko se desi da sanjate sovu koja se nalazi u kavezu, onda je to znak da je vreme da se distancirate od ljudi koji loše utiču na vas.

loading...

U vašem okruženju verovatno postoje osobe za koje niste sigurni šta žele od vas, tako da bi najbolje bilo da ih se klonite, kako se ne biste našli kasnije u nekoj neprijatnoj situaciji.

Sanjati da vam sova kljuca u glavu. Ako sanjate kako vam sova kljuca u glavu, onda taj san znači da vas na javi muče mnoge brige i problemi, ali da vi nemate hrabrosti da se suočite sa njima. Vi potiskujete svoje probleme i bežite od njih, a ne shvatate da na taj način stvarate sebi još veće probleme i teret.

Dakle, ako ste sanjali kako vam sova kljuca u glavu, najbolje bi bilo da skupite hrabrost i da se suočite sa svim problemima koji vas muče jer jedino tako možete ponovo imati svoj mir.

Sanjati kako ubijate sovu. Ako se desi da sanjate kako ubijate sovu, onda to znači da ćete u skorije vreme doći u konflikt sa nekom osobom koja vas jako iritira.

Sigurno ta netrpeljivost traje već duže vreme i u predstojećem periodu će neke stvari konačno isplivati na površinu. Vi ćete biti jako neljubazni prema toj osobi i reći ćete joj u lice sve što o njoj zaista mislite.

Sanjati mrtvu sovu. Ako sanjate kako je sova mrtva, to je loš predznak. Ovaj san najavljuje neke zdravstvene probleme koji bi mogli zadesiti vas ili neku vama blisku osobu u skorije vreme. U retkim slučajevima, ovaj san može biti predznak i za smrt.

Dakle, ako sanjate mrtvu sovu, savetujemo vam da redovno kontrolišete svoje zdravlje i da budete sigurni da nemate nikakvih zdravstvenih tegoba. Vodite više računa o sebi i o svojoj porodici.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: