Sanovnik spomenik – Šta znači sanjati spomenik?

Spomenik nije baš čest motiv u snovima, osim ako niste u skorije vreme videli neki spomenik ili ako nije preminula neka vama draga osoba. U tom slučaju san o spomeniku je samo odraz svakodnevnih dešavanja na javi i ne morate ga tumačiti.

Međutim, nekada snovi o spomeniku imaju i svoju sopstvenu simboliku i značenja, koja mogu da budu i pozitivna i negativna. Tačno značenje snova o spomeniku će zavisiti od toga da li ste samo videli spomenik u snu, da li ste sanjali da se spomenik nalazi na groblju ili van njega, da li ste možda sanjali svoj sopstveni spomenik, kako pravite spomenik sebi ili nekoj drugoj osobi ili možda kako rušite neki spomenik. To su situacije koje se mogu pojaviti u vašem snu i koje ćemo analizirati u ovom tekstu.

Dakle, važno je da vidite u kakvoj situaciji ste sanjali spomenik i koji su bili ostali elementi u vašem snu. Sada ćete videti neke od snova o spomeniku i način na koji se tumače svi ti snovi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati spomenik?

Sanjati da vidite spomenik. Ukoliko ste sanjali kako vidite spomenik, to nije dobar znak. Ovaj san odražava vašu tugu i patnju u realnom životu. Najverovatnije ste izgubili neku  dragu osobu pre mnogo vremena, ali čak ni sada vi ne možete to da prebolite.

Postoje i drugačija tumačenja sna u kojem ste videli spomenik. Naime, ovaj san može da znači da vi svoju energiju trošite na neke nebitne stvari i da se nervirate često oko gluposti. Savetujemo vam da se usredsredite na neke bitnije stvari u životu.

Sanjati spomenik koji se nalazi na groblju. Ako sanjate spomenik koji se nalazi na groblju, to je znak da vi čak ni svojim neprijateljima ne želite ništa loše. Vi ste mnogo dobra osoba koja se rastuži čak i kada čuje da se nešto loše desilo vašim neprijateljima. Uvek se molite za to da svima na ovom svetu bude dobro, bez obzira u kakvim ste odnosima vi sa tom osobom.

Sanjati spomenik koji se nalazi van groblja. Ako sanjate spomenik koji nije na groblju, taj san ima pozitivnu simboliku. Naime, vi ste osoba koja je jako cenjena u društvu jer ne dozvoljavate sebi nikada da uradite nešto što bi ljudi mogli da vam zamere. Uvek se ponašate časno i držite do svog obraza. Veoma vam je važan utisak kakav ostavljate kod drugih ljudi.

Sanjati kako pravite nečiji spomenik. Ako sanjate kako pravite nečiji spomenik, onda taj san simboliše neki kraj koji ćete doživeti na javi. Moguće je da će to biti kraj ljubavne veze, dugogodišnjeg prijateljstva ili nekog partnerskog odnosa. Sve u svemu, vaša interesovanja će se mnogo razilaziti i shvatićete da je najbolje sa tom nekom osobom da prekinete dosadašnji odnos i da svako krene svojim putem.

Sanjati kako pravite svoj sopstveni spomenik. Ukoliko sanjate kako pravite svoj sopstveni spomenik, onda je to znak da ste vi jako prepotentna osoba i da veličate sebe čak i kada nema razloga za to. Vi stalno ističete svoje kvalitete i dostignuća. Osim toga, često volite da prebacujete ljudima za sve što ste za njih učinili, što nikako nije dobra osobina.

loading...

Sanjati kako rušite spomenik. Ukoliko ste sanjali kako rušite spomenik, onda taj san simboliše neko razočaranje koje ćete u budućem periodu doživeti. Verovatno ste jako idealizovali neku osobu, bilo da je u pitanju vaš prijatelj, voljena osoba ili neko treći. Može se desiti da vremenom shvatite da ta osoba nije ono što ste vi mislili da jeste i da zbog toga počnete drugačije da je gledate. To će vas jako razočarati i dugo vremena će vam biti potrebno da prihvatite da ta osoba nije savršena kao što ste verovali.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: