Sanovnik stan – Šta znači sanjati stan?

Ukoliko ste se nedavno preselili u nov stan ili ako ste renovirali stan, moguće je da ćete tako nešto i sanjati. U tom slučaju neće biti potrebno da tragate za simbolikom svog sna, jer on odslikava samo ono što se dešava na javi. Ipak, ako se stan pojavi kao motiv u vašem snu, a pritom to nema nikakve veze sa stvarnošću, onda bi najbolje bilo da taj san protumačite.

San u kojem se stan javlja kao motiv može da ima različita značenja, u zavisnosti od svih detalja u snu, kao i od celokupnog konteksta vašeg sna. Simbolika ovih snova može da bude i pozitivna i negativna.

Pravu simboliku sna ćete otkriti samo ako u obzir uzmete sve detalje koje ste videli u snu. Zapravo, potrebno je da se prisetite da li ste samo videli stan, da li ste bili u njemu, da li je možda u pitanju tuđi stan, da li ste sanjali da se useljavate u stan, da li ste u snu iznajmljivali stan itd. Sve su ovo situacije koje morate imati u vidu ako želite da protumačite svoj san. Osim toga, važno je da uzmete u obzir i sam izgled stana koji ste sanjali, odnosno da li je stan bio mali ili veliki, da li je bio vlažan ili možda mračan itd. Značenje vašeg sna zavisiće od svih ovih faktora, tako da nemojte da ih zanemarite.

Sada ćete videti nešto više o snovima u kojima se stan javlja kao glavni motiv. Reći ćemo vam kako se ti snovi tumače i kakvu simboliku imaju.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati stan?

Sanjati sopstveni stan. Ukoliko ste u snu videli svoj sopstveni stan, taj san ukazuje da je pred vama period renoviranja stana i ulaganja kako bi stan bio što bolji. Moguće je i da ćete uskoro imati neke neplanirane troškove kada je u pitanju sređivanje vašeg stana.

Sanjati da se nalazite u tuđem stanu. Značenje sna u kojem se nalazite u tuđem stanu zavisi od toga da li ste u tom stanu sami ili sa još nekom osobom. Ako ste sanjali da se u nečijem tuđem stanu nalazite sami, taj san ukazuje na vašu usamljenost i melanholiju na javi. Trenutno prolazite kroz period kada ste jako usamljeni, pa ne bi bilo loše da pozovete nekog prijatelja da popričate sa njim ili da ga pozovete u posetu.

Međutim, ako ste sanjali da se nalazite u tuđem stanu ali sa još nekom osobom, onda je to znak da ćete u skorije vreme ići kod nekoga u posetu. Bićete pozvani u goste kod ljudi koji vam i nisu baš najprijatnije društvo.

Sanjati da čistite stan. Ako se sanjali kako čistite stan, taj san simboliše obaveze koje vas očekuju u predstojećem periodu. Moraćete više poslova da obavljate u isto vreme, tako da će vam ostati jako malo slobodnog vremena da se posvetite sebi i prijateljima. Upravo taj nedostatak vremena i previše obaveza mogu vas učiniti jako nervoznim i razdražljivim.

Sanjati kako iznajmljujete stan. Ukoliko ste u snu videli sebe kako ste iznajmili stan, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na period uspeha i sreće koji je pred vama. Vaš trud će se konačno isplatiti i uspećete da ostvarite sve što ste naumili. Pred vama je srećan period, tako da nema razloga da brinete.

loading...

Sanjati kako kupujete stan. San u kojem ste videli kako kupujete stan ima negativnu simboliku. Zapravo, ovaj san ukazuje na finansijske probleme i novčane gubitke koji vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Alternativno, san u kojem kupujete stan može da bude simbol vaše želje za napretkom i za promenama u vašem životu.

Sanjati kako tragate za stanom. Ukoliko ste sanjali kako ste u potrazi za stanom i kako razgledate mnoge stanove, onda taj san ukazuje na potragu za vašim sopstvenim identitetom. Vi se preispitujete i pokušavate da otkrijete šta zapravo želite i koji su vam ciljevi. Vi radite na izgradnji i otkrivanju svoje sopstvene ličnosti i postavljate sebi nove ciljeve u životu.

Sanjati kako se useljavate u stan. Ukoliko ste se u snu useljavali u stan, taj san opet ima pozitivnu simboliku i ukazuje na neke lepe momente i uspehe koji su pred vama. Takođe, ovaj san može da ukazuje na to da ćete uspeti da ostvarite svoj cilj koji ima veze sa vašom porodicom ili prijateljima.

Sanjati veliki stan. Ako ste u snu videli stan koji je veliki, onda to znači da vi ljude merite prema njihovim materijalnim mogućnostima. Vi smatrate da ste iznad drugih i ne cenite prave vrednosti. U svemu vidite samo interes i nemate nikakav osećaj za druge ljude. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da počnete malo realnije da posmatrate život jer sa takvim ponašanjem možete izgubiti i to malo prijatelja što vam je ostalo.

Sanjati mali stan. Ukoliko je stan u vašem snu bio veoma mali, onda to nije dobar znak. U narednom periodu moguće je da ćete doživeti neuspeh kada je u pitanju posao. Moguće je da ćete napraviti drastičnu grešku u poslu i da će vaša firma pretrpeti velike gubitke. Upravo to može dovesti do brojnih problema sa vašim nadređenim, a moguće je i da ćete dobiti otkaz. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da vodite više računa o tome sa kim sklapate poslove, kakve ugovore potpisujete itd.

Sanjati mračan stan. San u kojem ste videli mračan stan nema pozitivnu simboliku. Pred vama je najverovatnije loše period kada je ljubav u pitanju. Moguće je da će česte svađe sa partnerom dovesti do brojnih problema pa čak i do raskida. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da dobro razmislite da li zaista želite da ostanete u vezi sa svojim aktuelnim partnerom.

Sanjati vlažan stan. Ako je stan u vašem snu imao dosta vlage, taj san ima jako negativnu simboliku i ukazuje na bolest. Najverovatnije se bolest odnosi na vas, tako da je moguće da ćete u narednom periodu imati problema sa zdravljem. Sanjarica vam u ovom lsučaju savetuje da povedete malo više računa o sebi i o svom zdravlju, kako biste izbegli eventualne zdravstvene tegobe. Alternativno, ovaj san može da nagoveštava na probleme koje možete doživeti u braku u skorije vreme.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: