Sanovnik stršljen – Šta znači sanjati stršljena?

Sanjati stršljena nije toliko česta pojava, osim ako vas u skorije vreme nije napao ili možda ujeo neki stršljen. U takvom slučaju vaš san verovatno nema simboliku i ne morate ga tumačiti jer on samo predstavlja neka svakodnevna dešavanja.

Međutim, nekada se može desiti da stršljen u snovima ima određenu simboliku i da ukazuje na nešto što biste mogli da očekujete u bliskoj budućnosti. Ipak, tačno značenje sna o stršljenu će zavisiti od toga na koji način ste sanjali stršljena i šta ste sve videli u tom snu. Moguće je da sanjate kako samo vidite stršljena, kako vas je ujeo stršljen, kako ga ubijate ili kako vidite gnezdo od stršljena. To su samo neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju stršljen.

Većina tumačenja kaže da stršljen u snovima ima lošu simboliku i da najavljuje neka ružna dešavanja i neuspehe koji će vas zadesiti.

U nastavku ovog teksta pogledajte koji su to snovi u kojima je stršljen glavni motiv i na koji način se svi ti snovi tumače. Ukoliko vas zanima tumačenje snova i ako ste nekada sanjali stršljena, onda će vam ovaj tekst verovatno biti interesantan i koristan.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati stršljena?

Sanjati da vidite stršljena. Ako sanjate kako vidite stršljena, taj san nema dobru simboliku. Naime, ovaj san najavljuje da će se odnosi koje imate sa ljudima znatno pogoršati u budućem periodu. Osim toga, verovatno će se pojaviti brojne prepreke na putu do cilja koji ste zacrtali jer neko će pokušati da vam poremeti sve planove. Ovaj san nagoveštava da će i vaša finansijska situacija biti veoma loša u periodu koji dolazi. Imaćete neke neočekivane troškove i izgubićete dosta novca. Dakle, u predstojećem periodu možete očekivati puno problema i briga.

Osim toga, videti stršljena u snu može značiti da ćete se uskoro razočarati u nekog prijatelja ili u neku drugu blisku osobu.

Sanjati kako vas ujeda stršljen. Ako sanjate kako vas ujeda stršljen, taj san opet nema dobru simboliku. Ovaj san znači da ćete na poslu imati jako puno problema, a moguće je i da imate problema sa zdravljem.

Postoje i drugačija tumačenja ovog sna. Naime, ujed stršljena u snu može da znači da vas je neko u prošlosti jako povredio i da imate veliku želju da se toj osobi osvetite. Već neko vreme vi planirate najbolji način kako biste mogli izvesti tu osvetu. Ipak, ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo razmislite i da shvatite da osvetom nećete uspeti ništa da postignete, niti ćete se vi osećati bolje. Nekada je bolje zaboraviti prošlost i potisnuti sve osvetoljubive stavove.

Takođe, stršljen u snovima može da znači da ćete uskoro dobiti neku zlobnu kritiku ili primedbu od strane neke osobe u vašem okruženju. Alternativno, ovaj san može značiti da ćete vi uvrediti neku dragu osobu, a da će vam kasnije biti žao zbog toga.

loading...

Simbolika sna u kojem stršljen ujeda onoga koji sanja se menja ukoliko taj san ima neka mlađa žena. U tom slučaju ovaj san ukazuje na zavist i ljubomoru koju će ta osoba osetiti od strane nekih drugih ženskih osoba u budućem periodu.

Sanjati da ubijate stršljena. Ako sanjate da ubijate stršljena, taj san ima pozitivnu simboliku. Zapravo, vi ćete uspeti da ostvarite sve svoje planove i bićete jako zadovoljni zbog toga. Videćete da se rad i upornost isplate i bićete veoma ponosni na sebe. Dakle, predstojeći period će za vas biti obeležen uspesima, zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem.

Sanjati gnezdo stršljena. Ukoliko u snu vidite gnezdo stršljena, taj san znači da u skorije vreme možete očekivati neku opasnu sitauciju koja će vas zadesiti. Važno je da budete oprezni i da vodite računa o sebi. Moguće je da će vam neko pretiti ili da će vas ucenjivati, a za vas bi bilo najbolje da se klonite bilo kakvih rizičnih poslova i aktivnosti. Ovaj san treba da vam posluži kao opomena da izbegavate bilo kakve sukobe i da se držite po strani.

Sanjati ženu u košnici sa stršljenom. Ukoliko ste sanjali ženu koja je u košnici sa stršljenom, onda je to znak da vam komunikacija sa ženskim osobama u budućem periodu neće biti dobra. Često će dolaziti do sukoba mišljenja i do svađa, pa bi najbolje bilo da izbegavate veća ženska društva.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: