Sanovnik svadba – Šta znači sanjati svadbu?

Snovi o svadbi su prilično česti i mogu imati različita značenja. Da biste došli do pravog značenja vašeg sna o svadbi, važno je naravno da imate u vidu sve detalje koje ste videli u snu. Pokušajte da se prisetite što više okolnosti i detalja jer će to bitno uticati na značenje i simboliku vašeg sna. To znači da je važno da se setite da li ste sanjali svoju sopstvenu ili nečiju tuđu svadbu i kako se odvijala situacija za vreme svadbe u vašem snu.

Snovi u kojima se svadba javlja kao dominantan motiv mogu biti dosta zanimljivi, tako da će vam se ovaj tekst sigurno svideti. Ukoliko inače volite da se bavite tumačenjem snova i ako ste nekada sanjali svadbu, onda će vam ovaj tekst takođe biti veoma koristan i pomoći će vam da kasnije mnogo lakše sami rastumačite neke svoje snove o svadbi.

Sada ćete videti koji su to mogući snovi u kojima je reč o svadbi i kako se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati svadbu?

Sanjati svoju sopstvenu svadbu. Ako ste u snu videli svoju sopstvenu svadbu, taj san predstavlja dobar znak, tako da nema potrebe da brinete. Tu sada postoje razne situacije koje možete sanjati vezano za svoju svadbu.

Sanjati da je vaša svadba bila velika. Ukoliko ste u snu videli da je vaša sopstvena svadba bila jako velika i vesela, onda to ukazuje na poštovanje i ugled koje ćete uživati u svom okruženju. Ljudi će vas u budućem periodu jako ceniti i poštovati zbog svih vaših kvaliteta, stavova i vrednosti.

Sanjati svog stvarnog partnera. Ukoliko ste u snu videli svadbu, odnosno kako se udajete/ženite za svog partnera/partnerku iz stvarnog života, onda je to jako dobar znak. To znači da vas u predstojećem periodu sa partnerom očekuju jako lepi i radosni momenti. Vaša veza ili brak će procvetati i vi ćete biti jako ispunjeni i zadovoljni. Moguće je i da je na putu prinova ili neki materijalni dobitak koji će biti mnogo značajan za vas i vašeg partnera.

Sanjati nepoznatog partnera na svadbi. Međutim, šta se dešava ako ste sanjali da se udajete/ženite za osobu koju ne poznajete u realnom životu? To je takođe dobar znak koji nagoveštava početak neke nove veze na javi. Naravno, ovo se odnosi na sve one koji nemaju partnera u stvarnom životu, a pritom sanjaju ovakav san. Međutim, ako imate partnera, odnosno ako ste zauzeti, a sanjate da se udajete/ženite za nepoznatu osobu, to je onda znak da ćete otići korak napred sa svojim aktuelnim partnerom. Moguće je da ćete se odlučiti na brak i na zasnivanje porodice u skorije vreme. Sve u svemu, kao što možete da vidite, nepoznati partner u snu simboliše uvek nešto pozitivno što vas očekuje, tako da nema razloga da brinete za ono što će vam se dešavati u bliskoj budućnosti.

Sanjati da je loša atmosfera na vašoj svadbi. Ako ste u snu videli kako na vašoj sopstvenoj svadbi vlada neka negativna atmosfera, ukoliko dođe do nekog neplaniranog lošeg događaja i ako ništa ne ide onako kako ste zamislili, taj san ima takođe svoju specifičnu simboliku. Zapravo, ovaj san ukazuje na to da vi imate strah od toga kako ćete biti prihvaćeni u svom okruženju.

Moguće je da se ne osećate najprijatnije u sredini u koju ste zapali i da još uvek tražite svoj sopstveni identitet. Teško uspostavljate bliskost sa ljudima i jako se plašite da im se nećete dopasti. Zapravo, vama nedostaje samopouzdanje i vera u sebe. Ovaj san može biti opomena za vas da postanete malo sigurniji u sebe, da se opustite i da nemate strah od toga kako će vas neko prihvatiti.

loading...

Ovo bi bili neki od najčešćih snova u kojima možete videti svoju sopstvenu svadbu i moguće okolnosti na njoj. Pokazali smo vam kakvo značenje imaju ovi snovi, u zavisnosti od toga o kakvoj situaciji je reč. Sada ćete videti tumačenja snova u kojima sanjate nečiju tuđu svadbu.

Sanjati tuđu svadbu. Ako ste u snu sanjali tuđu svadbu i ako ste vi prisutni na toj svadbi, onda je to znak da se vi nekome na javi jako dopadate u realnom životu a da to i ne znate. Vrlo je moguće da je neka osoba potajno zaljubljena u vas, ali vi od svojih sopstvenih obaveza i problema ne obraćate pažnju na to. Možda bi ovaj san mogao biti upozorenje za vas da malo više obratite pažnje na nečiju naklonost prema vama jer možda vam se sreća nalazi ispred nosa.

Sanjati da ste veseli na tuđoj svadbi. Ako ste u snu videli sebe kako se veselite na nečijoj tuđoj svadbi, onda je to znak da ćete u skorije vreme imati jako važan susret sa nekom osobom, koji bi čak mogao da bude sudbonosan. Konačno će se pojaviti osoba koja će privući vašu pažnju i u koju ćete se iskreno zaljubiti.

Sanjati da ste tužni na nečijoj svadbi. Ako ste sanjali kako ste tužni na nečijoj svadbi, onda je to loš znak. Ovaj san nagoveštava to da će vas u stvarnom životu osoba koja vam se dopada verovatno ignorisati ili čak odbaciti u potpunosti. Moguće je da ćete se u predstojećem periodu osećati jako loše zbog toga i da za vas dolazi period tuge i patnje.

Sanjati da ste vi i vaš partner na nekoj svadbi. Ako ste sanjali kako se vi i vaš partner nalazite na nečijoj svadbi, to nije dobar znak. Sanjarica u ovom slučaju najavljuje da vas očekuje kriza, odnosno brojni problemi i iskušenja, u vezi odnosno u braku. Moguće je da će u skorije vreme doći i do raskida, odnosno razvoda.

Sanjati da posmatrate tuđu svadbu. Ukoliko ste u snu samo posmatrali nečiju tuđu svadbu, ali niste prisustvovali slavlju, onda je to znak da ste vi jako zavidni i ljubomorni kada je u pitanju neka osoba u vašem okruženju. Moguće je da je ta osoba ostvarila sve ono što vi nikada niste uspeli, a da se kod vas konstantno pojavljuju problemi i prepreke kada želite nešto da postignete. Ovaj san svakako upozorava na to da se okrenete sebi i da prestanete da zavidite tuđem uspehu. Jedino tako ćete i sami moći da postanete uspešni i da ostvarite sve ono što želite.

Sanjati svadbu bivšeg partnera. Ako ste u snu videli kako se vaš bivši partner/partnerka ženi, odnosno udaje, onda taj san reflektuje vaš strah od usamljenosti. Vi se emotivno osećate jako prazno i usamljeno i to je ono što vas najviše plaši kada je u pitanju vaša budućnost.

Međutim, ako se desi da ovakav san imate neposredno nakon raskida, onda taj san ima pozitivnu simboliku. U tom slučaju, ovaj san znači da se vi konačno osećate rasterećeno i slobodno i da ste sa sebe skinuli veliki teret. Vi ste konačno spremni na nastavite svoj život dalje i da uživate u svemu onome što vam donosi budućnost.

Dakle, sada ste videli i kako se tumače snovi u kojima vidite nečiju tuđu svadbu. Takođe, videli ste da postoje razne okolnosti koje se mogu javiti i koje zapravo određuju samo značenje i simboliku sna.

Međutim, treba naglasiti da vaš san o svadbi ne mora imati nikakvu specifičnu simboliku ukoliko ste vi zaista u skorije vreme prisustvovali nekoj svadbi ili pravili svoju sopstvenu svadbu. U tom slučaju, vaš san je samo odraz dešavanja na javi i nema potrebe da ga tumačite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: