Sanovnik svadja – Šta znači sanjati svadju?

Ako ste se nedavno posvađali sa nekom osobom ili ako ste prisustvovali nekoj svađi, to je verovatno ostavilo jak utisak na vas. Upravo zato se može desiti da se svađa kao motiv pojavi u vašem snu. To znači da je svađa samo metafora za ono što se dešava u stvarnosti, pa vaš san najverovatnije i nema neku posebnu simboliku.

Međutim, snovi o svađi se nekada mogu tumačiti na razne načine. Značenje ovih snova zavisi od toga da li ste sanjali kako se svađate sa nekom osobom koju poznajete ili koju ne poznajete u realnom životu, da li ste možda samo posmatrali nečiju svađu itd. Sve su to razne situacije koje mogu usloviti značenje vašeg sna. Važno je da pokušate da se prisetite što više detalja iz sna i da ih analizirate jer samo tako možete san protumačiti na pravi način.

Prema većini tumačenja, snovi o svađi su posledica emotivne napetosti koja u vama vlada i koja iz nekog razloga ne može da se ispolji na javi.

Sanovnik i sanjarica značenje i tumačenje ovog sna – Šta znači sanjati svadju?

Sanjati da se svađate sa osobom koju poznajete. Ako ste sanjali kako se svađate sa osobom koju poznajete, onda je to znak da se vi dosta razlikujete od te osobe u stvarnom životu. Zapravo, vaši stavovi i uverenja su potpuno različiti i upravo zbog toga često dolazi do sukoba mišljenja između vas i te osobe. Kroz san vi zapravo govorite toj osobi sve što mislite o njoj i spremni ste da joj se suprotstavite, dok na javi verovatno nemate hrabrosti za to.

Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da analizirate međusobni odnos vas i te osobe koju ste sanjali i da otkrijete u čemu leži srž problema. Potrebno je da vidite gde se i zašto vaša mišljenja razilaze i da pokušate da nađete neki kompromis, kako bi vaš odnos postao bolji.

Sanjati da se svađate sa osobom koju ne poznajete. Ukoliko ste se u snu svađali sa nekom osobom koju ne poznajete, taj san znači da ste vi konstantno pod stresom i da vas neka osoba u vašem okruženju jako nervira. Verovatno je ta osoba uzrok vašeg stresa i nezadovoljstva. Vaše negativne emocije se kroz vašu podsvest reflektuju u snu. Trebalo bi da razmislite šta je to što vas posebno iritira u nečijem ponašanju i ko je ta osoba koja unosi nemir u vaš život. Možda bi trebalo malo da se distancirate od te osobe, jer vaš unutrašnji mir je najvažniji.

Sanjati da se svađate sa dečkom/devojkom. Ako ste sanjali kako se svađate sa dečkom/devojkom, to je onda znak da vi sve probleme u vezi prećutkujete, kako ne biste izazvali svađu. Međutim, problemi na taj način postaju sve veći, a vaša napetost i nezadovoljstvo kulminiraju u vašem snu.

Ukoliko vam se često ponavljaju ovakvi snovi, to može biti znak da vi finansijski zavisite od svog partnera i da upravo zato niste spremni da mu se suprotstavite. San je jedini način da vi iskažete svoju ljutnju, bes i nezadovoljstvo u vezi sa mnogim stvarima koje se dešavaju u realnom životu.

Sanjati da se svađate sa mužem/ženom. Ako ste sanjali kako se svađate sa mužem/ženom, onda je to znak da vi verovatno samo ćutite kako biste izbegli bilo kakve probleme u porodici. Ovaj san bi trebalo da vam bude opomena da jasno iskažete svoje mišljenje i iznesete na videlo sve probleme koji vas muče. Jedino tako ih možete rešiti i uspostaviti mir i harmoniju u kući.

loading...

Prema nekim drugim tumačenjima, san o svađi sa mužem predstavlja samo posledicu vašeg realnog straha od toga da ne dođete u konflikt sa svojim partnerom i da ne izazovete okončanje veze, odnosno braka. Vi ste jako nesigurni u odnos koji imate sa voljenom osobom i vaš strah se verovatno kroz vašu podsvest reflektovao i u snu.

Sanjati da se svađate sa bivšim partnerom. Ako ste sanjali da se svađate sa bivšim, to može biti znak da ga još niste preboleli i da pokušavate da nađete moguća rešenja za probleme koje ste imali u vezi.

Sanjati svađu sa drugaricom. Ako sanjate kako se svađate sa drugaricom, onda je to znak da vi ne odobravate neke postupke i ponašanje svoje drugarice. Da se ne biste posvađali sa njom, vi verovatno u sebi trpite i ćutite, ali vaša ljutnja i nezadovoljstvo dolaze do izražaja u vašem snu, pa upravo zato sanjate svađu sa drugaricom.

Sanjati da se svađate sa majkom. Ukoliko ste sanjali kako se svađate sa majkom, to je onda samo znak da se vaša razmišljanja razilaze i da se oseća velika razlika u godinama između vas i vaših roditelja. Ovi snovi su normalni naročito u vreme puberteta kada mladi često dolaze u sukob sa svojim roditeljima. Ovaj san treba da vas podstakne da smireno rešite bilo kakav nesporazum sa roditeljima, kako biste kasnije izbegli neke veće probleme.

Sanjati da se svađate sa ocem. Ukoliko ste sanjali da se svađate sa ocem, onda je to znak da vi u realnom životu verovatno imate dosta problema sa svojim ocem i da često dolazi do nesporazuma. Najbolje bi bilo da razmislite o svom ponašanju i da li vi možda u nečemu grešite. Pokušajte da razumete generacijski jaz između vašeg oca i vas i nekada da se stavite i na njegovo mesto.

Sanjati da se svađate sa oba roditelja. Ukoliko ste se u snu svađali sa oba roditelja, onda je taj san samo metafora za unutrašnje nemire koji vas muče. Vi se kidate iznutra i patite zbog nekih stvari koje vam smetaju a o kojima ne želite da pričate. Najbolje bi bilo da razgovarate sa svojim roditeljima i da pokušate da nađete kompromis i rešenje za sve što vas muči.

Sanjati da posmatrate nečiju svađu. Ukoliko ste u snu samo posmatrali nečiju svađu, onda je to znak da vas neko na javi jako pritiska i da vas opterećuje nepotrebnim problemima koji nemaju veze sa vama. Vi se jako loše osećate zbog toga, pa bi najbolje bilo da se na neki način udaljite od osobe koja vas uvlači u situaciju koja vas se ne tiče. Gledajte svoj život i ono što je dobro za vas, a druge ljude ostavite da rešavaju svoje probleme i brige sami.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: