Sanovnik svatovi – Šta znači sanjati svatove?

Ukoliko ste nedavno išli u svatove, ako ste videli svatove na ulici ili ako ste imali svoje sopstvene svatove, onda se može desiti da upravo to i sanjate. U tom slučaju vaš san verovatno nema nikakvu simboliku, već samo odražava dešavanja na javi. Međutim, nekada svatovi kao motiv u snovima mogu da imaju svoju sopstvenu simboliku. Svatovi nisu čest motiv u snovima ali mogu da imaju određena značenja i da prenose neke poruke.

Pritom je važno da se setite situacije u kojoj ste sanjali svatove i da detaljno analizirate ceo san. Jedino tako ćete moći da ga protumačite na pravi način i da otkrijete pravu simboliku vašeg sna. Značenje samog sna o svatovima zavisi od situacije u kojoj ste sanjali svatove, kao i od ostalih elemenata koje ste videli u snu. Simbolika sna će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste sanjali svoje sopstvene ili tuđe svatove, da li ste možda sanjali da su svatovi otišli na pola slavlja ili ste videli svatove u crnom itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati svatove?

Sanjati da vidite svatove. Ako sanjate kako samo vidite svatove, onda taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje prijatne i lepe momente koji vas očekuju u budućem periodu. Imaćete dosta sreće u ljubavi, a vaši odnosi sa prijateljima će biti izuzetno dobri. Pred vama je period pun prijatnih trenutaka i lepih dešavanja sa prijateljima i sa drugim bliskim osobama.

Sanjati svoje svatove. Ako sanjate svoje svatove, taj san je dobar znak i nagoveštava to da će se u predstojećem periodu u vašem životu desiti velike promene. Ukoliko ste u dugoj vezi, moguće je da će ona preći na viši nivo i da ćete se odlučiti za brak.

Sanjati tuđe svatove. Ukoliko sanjate nečije tuđe svatove, to je loš znak. Taj san znači da ćete u budućem periodu imati većih zdravstvenih tegoba, tako da bi trebalo da budete malo oprezniji kada je zdravlje u pitanju. Idite redovno kod doktora i kontrolišite svoje nalaze. Ovaj san takođe može da znači i da će neka vama bliska osoba imati zdravstvenih problema u skorije vreme.

Sanjati da ste u nečijim svatovima. Ako sanjate da ste u nečijim svatovima, taj san može da znači da će neka osoba koja vam je jako bliska uskoro dobiti sina. Dakle, simbolika ovog sna je pozitivna i ukazuje na lepe momente koji očekuju vas i neku vama blisku osobu.

Alternativno, san u kojem ste bili u nečijim svatovima ukazuje na to da ćete nakon mnogo briga i problema ipak uspeti da rešite sve to i da okrenete situaciju u svoju korist.

Sanjati da ste jedini svat na nečijoj svadbi. Ako ste sanjali kako ste jedini svat na nečijoj svadbi, onda je to samo znak da se osećate prilično usamljeno u realnom životu i da niste zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Moguće je da nemate partnera već duže vreme ili da ste u vezi koja vas ne ispunjava dovoljno. Ukoliko je ovo drugo slučaj, potrebno je da se preispitate i da vidite šta je to što vas muči i što vam ne odgovara u vezi i da li je moguće da to promenite. Pričajte otvoreno sa vašim partnerom, a ukoliko vidite da ne postoji rešenje, najbolje bi bilo da svako krene svojim putem i da se raziđete.

Sanjati da ste u svatovima kod nepoznatih ljudi. Ako ste sanjali da ste u svatovima kod nekih ljudi koje zapravo ne poznajete na javi, onda taj san ima pozitivnu simboliku i ne treba da brinete. U skorije vreme će doći do rešavanja svih problema koji su vas mučili. Na finansijskom polju ćete imati dosta uspeha i vaša materijalna situacija će se znatno popraviti. Osim toga, u porodici i u ljubavnom odnosu vas očekuju mir, harmonija i razumevanje. Bićete jako srećni u periodu koji je pred vama, tako da nema razloga da budete zabrinuti za svoju budućnost.

loading...

Sanjati svatove koji su u crnom. Ako ste sanjali svatove koji su u crnom, onda je to loš znak. Moguće je da osoba sa kojom ste u vezi nije ona koja može da vas usreći. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da dobro razmislite pre nego što stanete na ludi kamen. Ukoliko se budete venčali u skorije vreme, onda taj brak neće imati uspeha, tako kaže sanjarica. Ukoliko verujete u tumačenje snova, sigurni smo da ćete odustati od venčanja u budućem periodu. Istu simboliku ima i san u kojem vidite tužne svatove i suze na nekoj svadbi.

Sanjati kako svatovi odlaze. Ako sanjate kako svatovi odlaze sa svadbe, taj san znači da bi trebalo da ubrzate neke poslove koji vas opterećuju i da ih što pre završite. Verovatno vas neki poslovi koji vas čekaju mnogo opterećuju i zato bi bilo najbolje da ih se što pre oslobodite. Druga opcija je da odustanete od svih tih poslova i od svega što ste započeli, a niste sigurni da možete izvesti do kraja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: