Sanovnik sveća – Šta znači sanjati sveće?

Snovi o svećama su prilično retki, ali nekada mogu imati određenu simboliku i ukazivati na neke stvari iz budnog života. Zato bi bilo dobro da protumačite ove snove i da vidite kakvu vam poruku prenose.

Snovi o svećama mogu imati pozitivnu simboliku i ukazivati na uspešan i srećan period koji je pred vama. Takođe, ovi snovi mogu da ukazuju i na nešto loše, pa čak i na smrt koja može zadesiti neku vama blisku osobu.

Da biste pravilno protumačili san o svećama, važno je da se prisetite što više detalja iz vašeg sna i da ih zaokružite u jednu celinu. Veoma je važno i da imate u vidu celokupan kontekst vašeg sna jer samo tako možete otkriti njegovu pravu simboliku.

Sada ćete videti neke od najčešćih snova u kojima je sveća dominantan motiv i videćete način na koji se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sveće?

Sanjati veliku sveću. Ako ste sanjali sveću koja je velika, taj san znači da vas u predstojećem periodu očekuje mnogo radosnih trenutaka. Vi ćete doživeti uspeh i veliku sreću i bićete jako ponosni na sebe. Moguće je i da ćete čuti neke lepe vetsi u skorije vreme. Sve u svemu, simbolika sna u kojem vidite sveće je pozitivna, tako da nema razloga za brigu.

Sanjati da je sveća upaljena. Ako ste sanjali da je sveća upaljena, taj san znači da vas u predstojećem periodu očekuje veliki uspeh i sreća. Pre svega, odnosi u vašoj porodici će biti jako dobri i vladaće harmonija. Lepo ćete se slagati sa svojim ukućanima, a i odnosi sa partnerom će biti izuzetno dobri.

Sanjati da sveća gori u sobi. Ukoliko sanjate kako sveća gori u sobi, onda je to znak da ste jako srećni i ispunjeni kada je u pitanju ljubav. Vi se lepo slažete sa svojim partnerom a tako će biti i ubuduće.

Sanjati svetlost sveće. Ukoliko ste sanjali svetlost sveće, onda je to simbol vaše duhovne mudrosti i intelekta. Takođe, ovaj san simboliše vaše unutrašnje pročišćenje i prosvetljenje na duhovnom nivou. Vi ćete u predstojećem periodu dosta razmišljati o smislu života i o svom sopstvenom životu. Na taj način uspećete da dođete do velikih zaključaka i osetićete olakšanje. Odjednom ćete shvatiti koje su to prave vrednosti u životu i počećete da cenite neke stvari kojima ranije niste pridavali toliki značaj.

Sanjati da je sveća ugašena. Ukoliko u snu vidite sveću koja je ugašena, onda je to znak da vas u predstojećem periodu očekuje velika tuga. Moguće je da će vam se bliska osoba poveriti i da će vas njena priča jako dirnuti.

loading...

Sanjati da ste zapalili sveću. Ako sanjate kako ste vi zapalili sveću, to je onda znak da vi nikako ne možete da prebolite smrt neke drage osobe. Iako je prošlo dosta vremena od njene smrti, vas to još uvek boli. Vaša tuga i bol se na ovaj način reflektuju u snu, pa ovaj san predstavlja samo odraz vaših emocija u budnom stanju.

Osim toga, san u kojem ste zapalili sveću može da bude predznak za neke loše situacije koje vas očekuju u budućem periodu. Ipak, u svemu tome ćete videti ko su vam pravi prijatelj i verovatno ćete steći dosta novih prijatelja.

Sanjati da ne možete da upalite sveću. Ukoliko ste sanjali kako nikako ne uspevate da upalite sveću, to je onda loš znak. U budućem periodu možete očekivati neke tužne momente i loše situacije u koje ćete zapadati. Imaćete dosta briga i mučiće vas loše misli. Ovaj san bi trebalo da vas podstakne da razmišljate pozitivnije jer to je jedini način da prevaziđete probleme i da pronađete svoj mir.

Sanjati da nosite upaljenu sveću. Ukoliko sanjate kako nosite upaljenu sveću, onda je to dobar znak. U periodu koji sledi vi ćete imati jako puno uspeha i doživećete srećne momente sa svojim najdražima.

Sanjati da ste ugasili sveću. Ako sanjate da ste ugasili sveću, to je onda loš znak. Vi nećete uspeti da ostvarite ono što ste naumili. Iako ste uložili dosta truda i vremena u ostvarenje nekog cilja, vi ćete ipak doživeti neuspeh. Zbog toga ćete u predstojećem periodu biti jako tužni i razočarani. Moguće je i da ćete u ljubavi doživeti veliko razočaranje i da ćete biti odbijeni od osobe koja vam se mnogo sviđa. To će smanjiti vaše samopouzdanje i vi ćete se osećati jako loše.

Sanjati da se sveća sama ugasila. Ukoliko ste možda sanjali da se sveća sama od sebe ugasila, taj san ima negativnu simboliku. Zapravo, ovaj san ukazuje na to da ćete vi ili neka vama bliska osoba imati dosta zdravstvenih problema u skorije vreme. Nekada ovaj san može biti i direktan nagoveštaj smrti.

Osim toga, sveća koja se sama gasi u snu i koja sagoreva do kraja može da bude metafora za to koliko se vi plašite smrti. Strah od smrti je nešto što vas oduvek muči i upravo te emocije su se reflektovale u vašem snu.

Sanjati da ste kupili sveću. Ako sanjate kako kupujete sveću, taj san opet ima lošu simboliku i ukazuje na tugu i žalost koja vas očekuje u skorije vreme. Ovaj sna često ukazuje na to da će uskoro umreti neka starija osoba koja vam nije preterano bliska ali koju ste mnogo cenili. U periodu koji dolazi verovatno ćete ići na sahranu te osobe i bićete jako tužni zbog njene smrti.

Sanjati svećnjak. Ako ste sanjali svećnjak, taj san ima pozitivnu simboliku. Vas i vašu porodicu očekuju lepi momenti u predstojećem periodu. U vašoj kući će vladati mir i harmonija, a život će vam biti ispunjen veselim momentima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: