Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Ukoliko ste nedavno bili u crkvi ili ako ste razgovarali sa sveštenikom, onda je moguće da ćete to i sanjati jer je verovatno na vas ostavilo jak utisak. U tom slučaju, vaš san o svešteniku najverovatnije neće imati nikakvu simboliku i ne morate ga tumačiti.

Međutim, nekada snovi u kojima sveštenik kao motiv dominira mogu da imaju različita značenja i simboliku i da ukazuju na ono što se trenutno događa u vašem životu, ali i na ono što vas očekuje u budućnosti.

Prema većini tumačenja, sveštenik kao motiv u snu simboliše duhovne potrebe i moralna načela onoga koji sanja. Ako sanjate sveštenika, vi verovatno imate jaku potrebu da sa nekim razgovarate i da se oslobodite svega onoga što vas muči.

Ipak, tačno značenje sna o svešteniku će zavisiti od toga na koji način ste sanjali sveštenika i šta ste još videli u tom snu. Moguće je da sanjate samo jednog sveštenika, nekoliko sveštenika, kako srećete sveštenika, kako razgovarate sa njim, kako sveštenik stoji na propovedaonici, kako izgovara molitvu itd. Od svih ovih situacija zavisiće i simbolika vašeg sna o svešteniku.

U ovom tekstu pogledajte kakva je simbolika koju snovi o svešteniku mogu imati.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjati jednog sveštenika. Ukoliko ste sanjali samo jednog sveštenika, onda taj san znači da vas verovatno grize savest zbog nečega što ste učinili prijatelju ili nekoj drugoj bliskoj osobi. Moguće je i da niste bili korektni prema nekome od kolega. Pokušajte da se preispitate i da vidite gde ste pogrešili, kako biste mogli da se iskupite za to.

Sanjati nekoliko sveštenika. Ako ste sanjali nekoliko sveštenika, onda taj san znači da vam se verovatno sviđa neka zauzeta ili zabranjena osoba, tako da ste i sami svesni da je veza sa tom osobom nemoguća. Međutim, vaša želja i privlačnost prema toj osobi je jača od svega, tako da vi verovatno razmišljate o tome da zbog te osobe rizikujete sve. Ukoliko imate san u kojem vidite nekoliko sveštenika, savetujemo vam da odustanete od svojih namera i od osobe koja nikako nije dobra za vas.

Sanjati kako ste sreli sveštenika. Ukoliko ste sanjali kako srećete sveštenika, onda taj san znači da zbog nečega što ste učinili imate osećaj krivice i da ne možete mirno da spavate. Najbolje bi bilo da se malo preispitate i da se suočite sa svojim greškama.

Sanjati razgovor sa sveštenikom. Ukoliko se desi da sanjate kako razgovarate sa sveštenikom, onda taj san simboliše vašu unutrašnju potrebu da se pročistite i da se oslobodite svih negativnih misli i emocija. Vi biste voleli iz sebe da uklonite sve ono što vas muči i da ponovo pronađete svoj mir.

loading...

Sanjati razgovor sa više sveštenika. Ukoliko ste sanjali razgovor sa više sveštenika, onda vas ovaj san opominje da budete oprezniji u predstojećem periodu kada je u pitanju novac. Moguće je da će neko pokušati da vam smesti nešto i da vam uzme veliku količinu novca. Zato vodite računa, naročito ako vi uzimate novac od nekoga ili čak iz banke. Budite sigurni da ste dobro razumeli sve uslove pozajmice ili kredita pre nego što se odlučite da uzmete novac.

Sanjati popa koji je na propovedaonici. Ukoliko ste sanjali popa koji je na propovedaonici, taj san ima jako lošu simboliku. Zapravo, u periodu koji dolazi vi ćete doživeti mnogo bola i tuge, a moguće je i da ćete imati zdravstvenih problema. Osim toga, moguće je da će neka vama bliska osoba imati problema sa zdravljem.

Sanjati kako sveštenik obavlja obred ili molitvu. Ukoliko ste imali ovakav san, onda je to znak da ste vi svesni da je vreme da se malo više posvetite dragim ljudima i pravim vrednostima u životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: