Sanovnik svinja – Šta znači sanjati svinju?

Svinja nije baš čest motiv u snovima, ali ovi snovi takođe mogu da se protumače. Sanjati svinju u većini slučajeva predstavlja dobar znak, iako su svinje uvek simbol za neku prljavštinu i neurednost. Ipak, da biste došli do tačnog značenja vašeg sna o svinji, važno je da se prisetite svih ostalih motiva iz vašeg sna, kao i da uzmete u obzir celokupan kontekst sna.

U ovom tekstu ćete videti kako se tumače neki od najčešćih snova u kojima se svinja može javiti kao dominantan motiv. Videćete da se značenje ovih snova razlikuje zavisno od toga da li ste u snu samo videli svinju, da li je svinja bila sa prasićima ili bez njih, da li ste možda klali svinju u snu ili ste videli svinje u blatu ili u šumi itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati svinju?

Sanjati da vidite svinju. Ako ste sanjali kako samo vidite svinju, to je dobar znak. U skorije vreme u vašem životu će se desiti neke pozitivne promene i vi ćete biti jako zadovoljni. Uspećete da ostvarite neki svoj cilj na koji ste dugo čekali. Osim toga, moguće je da će vas neko obradovati poklonom ili da ćete iznenada otputovati na neko kraće putovanje. Sve u svemu, pred vama je dosta lepih i prijatnih momenata u predstojećem periodu.

Sanjati kako hranite svinju. Ako sanjate kako hranite svinju, onda je to dobar znak. U budućem periodu ćete imati neke novčane dobitke i vaša finansijska situacija će biti izuzetno dobra.

Sanjati svinju i prasiće. Ako sanjate svinju i prasiće, taj san ima pozitivnu simboliku. U budućem periodu ćete uspeti da ostvarite nešto što ste dugo vremena planirali. Hvala Bogu, uspećete da savladate sve prepreke i izazove i da dođete do svog cilja.

Sanjati svinju bez prasića. Ako sanjate svinju bez prasića, onda je to znak da ćete se u skorije vreme naći u nekoj neprijatnoj situaciji i da ćete biti izloženi nekoj sramoti. Moguće je zapravo da će vas osramotiti neka jako bliska osoba svojim ponašanjem u društvu. Sve u svemu, vi ćete se osetiti jako loše i želećete što pre da napustite to društvo.

Sanjati kako koljete svinju. Ako kojim slučajem sanjate kako koljete svinju, opet je simbolika tog sna pozitivna. Zapravo, ovaj san se odnosi na unapređenje koje vas očekuje na poslovnom planu. Moguće je da ćete biti unapređeni na poslu koji sada obavljate i da ćete dobiti brojne pohvale od vašeg nadređenog. Osim toga, možda ćete dobiti i neko bolje radno mesto, a ukoliko ste još uvek nezaposleni, u skorije vreme vas očekuje posao, tako da nemojte brinuti.

Sanjati svinju koja je prljava. Prljava svinja u snu je uvek loš predznak. Ovaj san vam najavljuje moguću bolest koja vas može zadesiti u skorije vreme. Vodite računa o svom zdravlju u predstojećem periodu i idite redovno na lekarske preglede, kako ne biste imali nekih većih zdravstvenih komplikacija.

Sanjati da vidite divlju svinju. Ukoliko ste možda sanjali kako vidite divlju svinju, onda je taj san opomena za vas da dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Nemojte biti brzopleti jer može se desiti da kažete nešto što će povrediti vama dragu osobu. Osim toga, ako budete brzopleti, može se desiti da dođete u konflikt sa osobom koju volite i da time pokvarite vaš odnos.

loading...

Sanjati više svinja. Ukoliko ste sanjali više svinja, taj san znači da vas očekuju neke neprijatnosti u budućem periodu. Osim toga, ovaj san može biti opomena da vodite računa o tome gde ulažete novac jer može se desiti da to bude neki rizičan posao i da možete izgubiti taj novac. Vodite računa o tome kakve ugovore potpisujete i kakve projekte započinjete. Moguće je da će neko pokušati da vas nasamari i da izvuče od vas novac.

Sanjati svinje u blatu. Ako sanjate svinje u blatu, onda je to znak da niste dobro organizovani i da ste jako neuredni. Vi nemate nikakav plan i zato ništa ne uspevate da obavite na vreme. Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem vidite svinje u blatu znači da vas očekuju zdravstveni problemi u budućem periodu. Moguće je da ćete vi ili neka vama bliska osoba imati problema sa zdravljem, pa vam ovaj san može poslužiti i kao opomena da posetite lekara.

Sanjati svinje u šumi. Ako sanjate da se svinje nalaze u šumi, onda taj san ima pozitivnu simboliku. U budućem periodu ćete uspeti veoma lako da zaradite svoj novac i bićete u veoma dobroj finansijskoj situaciji. Dakle, pred vama je jako uspešan i povoljan period kada ćete uspeti sebi i svojim najbližim da priuštite sve što vam je potrebno.

Sanjati svinjsku mast. Ukoliko ste sanjali svinjsku mast, onda je to loš znak. Iako se mnogo trudite, vi ipak nećete uspeti da ostvarite ono što ste zamislili i sav vaš trud će biti uzaludan. Pred vama je jako loš period u kojem ćete doživeti dosta neuspeha i teških situacija.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: