Sanovnik talasi – Šta znači sanjati talase?

Ako ste nedavno bili na moru i ako ste se kupali u talasima, to je sigurno na vas ostavilo prilično jak utisak. U tom slučaju može da se desi da sanjate talase, ali vaš san verovatno neće imati nikakvu simboliku, jer je povezan sa stvarnim dešavanjima.

Međutim, nekada snovi o talasima mogu da imaju različitu simboliku i da ukazuju na ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti. Da biste pravilno protumačili svoj san o talasima, važno je da se prisetite što više elemenata koje ste videli u snu. Moguće je da ste sanjali kako posmatrate talase, kako plovite po njima, kako plivate u talasima, kako su talasi mirni ili su nemirni, kako se borite protiv talasa itd. Postoje još brojne situacije koje možete sanjati kada su u pitanju talasi i svaki od tih snova se drugačije tumači.

U nastavku ovog teksta pogledajte koji su to uobičajeni snovi o talasima i na koji način se oni mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati talase?

Sanjati kako čujete šum talasa. Ukoliko ste sanjali kako čujete šum talasa, onda je to dobar znak. Vi ste osoba koja je jako zadovoljna sobom i svojim životom i sve što dotaknete ide vam od ruke. Tako će biti i u budućnosti, pa nema potrebe da brinete.

Sanjati kako posmatrate talase. Ukoliko ste sanjali kako posmatrate talase, onda simbolika tih snova zavisi od toga da li su talasi u vašem snu bili mali ili veliki. Ako ste sanjali kako posmatrate male talase, to je onda znak da ćete prisustvovati nekim emocijama koje će neka osoba ispoljiti, ali najverovatnije će u pitanju biti slabe emocije koje će ta osoba dobro iskontrolisati. Međutim, ako ste sanjali kako posmatrate talase koji su veliki, to je onda znak da ćete posmatrati veoma burne emocije neke osobe, koja je najverovatnije ljuta i ogorčena.

Sanjati talase koji su mirni. Ukoliko ste sanjali talase koji su mirni, to znači da vi uspevate jasno da sagledate situaciju u kojoj se nalazite i da u skorije vreme treba da donesete neku veoma važnu odluku, koja može biti od životnog značaja.

Sanjati talase koji su nemirni. Ukoliko ste sanjali talase koji su nemirni, to je onda znak da ćete doneti odluku koja će biti totalni promašaj. Zato, ako ste imali ovakav san, nemojte biti brzopleti, već svoje odluke donosite mirno i staloženo, kako se kasnije ne biste pokajali.

Sanjati kako plovite po talasima. Ako ste u snu videli sebe kako plovite talasima na nekom brodu ili u čamcu, onda to znači da se nalazite u nekim okolnostima koje su totalno nove za vas. Najverovatnije su se u vašem životu izdešavale velike promene i vi nikako ne uspevate na njih da se naviknete. Iako se radi o pozitivnim promenama i lepim emocijama koje vas obuzimaju, voleli biste ipak da vam neka draga osoba pomogne u tome da se priviknete na novonastalu situaciju.

Sanjati da plivate po talasima. Ukoliko sanjate kako plivate po talasima, onda to znači da ste vi jako stabilna osoba koja ima svoje stavove i čvrsto stoji iza njih. Vi ne dozvoljavate sebi da se nervirate oko nekih nevažnih stvari i nema ničega što bi moglo da vam pokvari raspoloženje. Ljudi se dive tome što ste uvek pozitivni i što ste jači od bilo kakvog problema.

loading...

Sanjati kako su vas talasi zarobili. Ukoliko ste sanjali da su vas talasi zarobili, onda je to znak da je vreme da otkrijete svoje prave emocije koje verovatno već dugo vremena potiskujete.

Sanjati kako se borite protiv talasa. Ukoliko ste sanjali kako se kojim slučajem borite protiv talasa, onda je to znak da je pred vama period velike tuge i patnje. Vi smatrate da su vas odbacile osobe koje najviše volite i ne uspevate da se oslobodite loših misli i emocija. Očekuje vas jako težak period, ali trudite se da ostanete koliko toliko pozitivni.

Sanjati kako su vas oborili talasi. Ukoliko ste sanjali kako su vas oborili talasi, to je onda znak da ste vi prebukirani emocijama i da nemate kontrolu nad svojim sopstvenim životom. Obuzimaju vas jake emocije u vezi sa nečim i vi ne možete racionalno da razmišljate.

Sanjati kako vam talasi obaraju brod. Ukoliko ste sanjali kako vam talasi obaraju brod, onda je to znak da treba da poslušate svoje srce.

Sanjati kako vas talasi nose. Ukoliko ste sanjali kako vas talasi nose, taj san znači da ste vi rešili da ostavite prošlost iza sebe i da krenete napred.

Sanjati mutne talase. Ukoliko ste sanjali mutne talase koji su puni prljavštine, onda je to znak da biste u skorije vreme mogli doneti neku pogrešnu odluku, zbog koje biste se kasnije kajali.

Sanjati plimski talas. Ako ste sanjali plimski talas, to je znak da vi pokušavate da raskrstite sa nekim starim navikama, za koje smatrate da su loše. Vi ste spremni da promenite svoje ponašanje i da postanete mnogo bolji.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: