Sanovnik terasa – Šta znači sanjati terasu?

Snovi u kojima se terasa javlja kao dominantan motiv mogu da imaju različitu simboliku.

U nastavku ovog teksta pogledajte koji su to snovi o terasi i na koji način se ovi snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati terasu?

Sanjati kako gledate terasu. Ukoliko ste sanjali kako gledate terasu, onda je to loš znak. Vi ste verovatno jako tužni u sadašnjem periodu jer postoji nešto što vas jako muči.

Moguće je i da ćete se na poslu posvađati sa nekim, ali vodite računa o svom ponašanju, kako kasnije ne biste morali da trpite posledice.

Sanjati kako stojite na terasi. Ukoliko ste sanjali kako stojite na terasi, onda je to znak da se vi osećate nesigurno kada je u pitanju vaš posao. Moguće je da je firma za koju radite u krizi i da je doživela određene gubitke. Sve to može ugroziti vaš položaj i vrlo lako možete dobiti otkaz. Ako ste sanjali ovaj san, onda bi najbolje bilo da počnete već da se raspitujete za neki drugi posao.

Alternativno, san u kojem ste videli sebe kako stojite na terasi može da ima i pozitivnu simboliku i da najavljuje mnogo lepih momenata i druženja sa dragim ljudima.

Sanjati kako neko drugi stoji na terasi. Ukoliko ste sanjali kako neko drugi stoji na terasi, taj san znači da vas očekuje ljubavna romansa u budućem periodu. Bićete jako srećni i uzbuđeni, ali ta sreća će verovatno biti kratkog daha.

Sanjati kako čistite terasu. Ako sanjate kako čistite terasu, onda je to znak da vas u skorije vreme očekuju neki gosti koji su vam jako dragi.

Dakle, pred vama je prijatno druženje sa osobama koje vam prijaju, tako da možete da se opustite i da uživate.

loading...

Sanjati da se terasa nalazi u vazduhu. Ukoliko ste sanjali kako se terasa nalazi u vazduhu, onda je to znak da ste vi postavili sebi neke veoma visoke ciljeve koje je gotovo nemoguće ostvariti. Najverovatnije je u pitanju posao, tako da je moguće da u budućem periodu doživite neuspeh.

Biće veoma teško da ostvarite projekat koji ste započeli na poslu, tako da je naš savet da postanete malo realniji i da postavite sebi ciljeve koje je lakše ostvariti.

Sanjati terasu koja ima puno cveća. Ukoliko ste sanjali terasu koja ima puno cveća, taj san može da znači da ćete obnoviti vezu sa bivšim partnerom.

Najverovatnije je to osoba sa kojom ste davno raskinuli, ali moguće je da će se probuditi neke stare emocije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: