Sanovnik tigar – Šta znači sanjati tigra?

Ako ste u skorije vreme videli tigra na televiziji ili u zoološkom vrtu, onda je verovatno to ostavilo neki utisak na vas. U tom slučaju se može desiti da se tigar kao motiv pojavi u vašem snu, ali taj san odražava samo ono što se dešava na javi, tako da ga ne morate tumačiti.

Međutim, ako se tigar iznenada pojavio kao motiv u vašem snu, to je onda znak da taj san treba protumačiti. Simbolika sna o tigru može biti različita, a to zavisi od same situacije u kojoj ste sanjali tigra, kao i od ostalih detalja koji su se javili u vašem snu.

Moguće je da sanjate tigra koji je pitom ili tigra koji je agresivan, tigra koji je zarobljen u kavezu ili tigra koji vas napada. Takođe, nekada možete sanjati da bežite od tigra ili videti u snu tigrovo krzno. Situacije koje možete sanjati su brojne, pa su samim tim brojne i simbolike vaših snova.

Sve ove situacije imaju različito značenje u snovima, a u nastavku ćete videti koji su to najčešči snovi o tigru i kako se oni tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati tigra?

Sanjati kako vidite tigra. Ukoliko ste u snu videli tigra, to znači da u vašoj blizini postoje ljubomorne i zavidne osobe koje vas samo ogovaraju. Te osobe su jako ljubomorne na uspeh koji ste postigli u poslu kojim se bavite i zato se na sve načine trude da vam napakoste.

Sanjati tigra koji je pitom. Ako sanjate tigra koji je miran i pitom i ako niste osetili nikakav strah u snu, taj san simboliše vašu samokontrolu na javi. Naime, vi u potpunosti vladate svojim emocijama u budnom stanju i nema ničega što bi moglo da vas poremeti.

Vi se trudite da svakodnevno pokazujete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo. Skloni ste otvorenom pokazivanju emocija kako prema voljenoj osobi, tako i prema prijateljima i članovima porodice.

Sanjati tigra koji je agresivan. Ukoliko sanjate tigra koji je agresivan i kojeg ste se uplašili u snu, onda je to znak da vi vešto skrivate svoje emocije na javi. Vama je jako teško da pokažete emocije a još teže da o njima govorite. Nekada delujete toliko hladno čak i prema osobama do kojih vam je stalo. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da slobodnije iskazujete svoja osećanja i da ne budete toliko zatvoreni, jer ljudi mogu steći pogrešan utisak o vama i udaljiti se od vas.

Sanjati tigra koji je povređen. Ako se desi da sanjate tigra koji je povređen, taj san znači da niste srećni u ljubavi i da se neko samo igra sa vama i sa vašim osećanjima. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo manje verujete ljudima i da budete pažljiviji pri traženju partnera. Sličnu simboliku će imati i san u kojem ste videli uginulog tigra.

loading...

Sanjati tigra koji vam prilazi. Ako sanjate tigra koji vam prilazi, onda je to znak da vas u budućem periodu očekuju neke neprijatnosti jer će neko pokušati da vas povredi i da vam nanese zlo.

Sanjati da vas je napao tigar. Ukoliko sanjate kako vas je napao tigar, to je onda znak da vi potiskujete svoje emocije u realnom životu. Najverovatnije ste jako besni i ogorčeni na nekoga ali nemate hrabrosti da se toj osobi suprotstavite i da joj kažete u lice sve što mislite. Osećate se prilično nemoćno i ne smete ništa da kažete toj osobi, a iznutra se kidate. Ovaj san je zapravo simbol burnih emocija koje se bore u vama, a koje se reflektuju kroz vašu podsvest i javljaju u snu.

Sanjati kako bežite od tigra. San u kojem vidite sebe kako bežite od tigra i kako uspevate da pobegnete predstavlja znak za veliki uspeh koji vas očekuje u narednom periodu. Najverovatnije će to biti uspeh na poslovnom planu, tako da ćete dobiti brojne pohvale za svoj rad.

Sanjati tigra koji je zarobljen u kavezu. Ukoliko se desi da sanjate tigra koji je zarobljen u kavezu, onda je to znak da u vama postoje snažne emocije koje potiskujete i koje bivaju sve veće. Te emocije samo čekaju pravi momenat da izađu napolje. Kad tad ćete morati da ih oslobodite iz sebe i da se suočite sa njima.

Alternativno, san o tigru koji je zarobljen u kavezu može da ima veoma dobru simboliku i da ukazuje na uspeh koji ćete postići u narednom periodu. Uspećete da okrenete neku situaciju u svoju korist i da pobedite neprijatelja.

Sanjati krzno od tigra. Ukoliko ste sanjali krzno od tigra, taj san znači da vi lagodno živite i da uživate u svemu što imate. Najverovatnije ćete uspeti da ostvarite svoj cilj i da postignete uspeh u nekom zadatku ili projektu koji ste započeli . Takođe, san u kojem vidite tigrovo krzno može značiti da vi imate jako visoko mišljenje o sebi. Vi ste svesni svojih kvaliteta i znate da zaslužujete samo najbolje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: