Sanovnik tornado – Šta znači sanjati tornado?

Ako ste na televiziji gledali tornado ili neku emisiju o jakim vetrovima, onda ste sigurno dugo bili pod utiskom, a moguće je da ste zato i sanjali tornado. Ipak, nekada se može desiti da sanjate tornado bez ikakvih prethodnih dešavanja koja imaju veze sa tim. U tom slučaju, vredi protumačiti taj san i otkriti njegovu simboliku.

Značenje snova o tornadu će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste samo posmatrali tornado u snu, da li ste sanjali kako bežite od tornada, kako ste bili povređeni za vreme tornada itd. To su neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju tornado i svaki od tih snova ima drugačije značenje.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati tornado?

Sanjati kako posmatrate tornado. Ako sanjate kako ste posmatrali tornado, onda je to znak da ćete u skorije vreme posmatrati neku lošu situaciju, ali nećete u njoj učestvovati. Moguće je da ćete pomoći nekome da se izvuče iz problema i ta osoba će vam biti jako zahvalna.

Takođe, san u kojem ste posmatrali tornado može da znači da vi imate veoma jaka osećanja na javi, odnosno da vas muče bes ili tuga zbog nečega što doživljavate trenutno. Tornado je uglavnom simbol agresije i ljutnje, koje nikako niste u mogućnosti da obuzdate. Prolazite kroz jako težak period kada ste ogorčeni i ljuti zbog nečega i sve te negativne emocije se na ovaj način reflektuju u vašem snu.

Sanjati kako vam se tornado približava. Ako sanjate kako vam se tornado približava, odnosno ako čujete samo zvukove tornada, ali ga još uvek ne vidite, onda taj san ima dobru simboliku i znači da ćete uspeti da izbegnete eventualne probleme i neprijatne situacije koje bi vas mogle zadesiti u skorije vreme.

Sanjati da ste vi u tornadu. Ukoliko ste sanjali da ste vi u tornadu, onda je to znak da se vi na javi gušite u svojim sopstvenim osećanjima. Moguće je da imate veoma jake emocije prema nekome i da često ne uspevate racionalno da razmišljate zbog siline tih emocija.

Međutim, prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste uhvaćeni u tornadu znači da vi ne uspevate da uspostavite kontrolu nad nekom situacijom. Moguće je da neko pokušava da vas poremeti i da vam pokvari planove. Vi se osećate jako nemoćno i čini vam se da ne možete nikako to da sprečite.

Sanjati kako bežite od tornada. Ako sanjate kako bežite od tornada, onda je to znak da vi uspevate vrlo lako da izbegnete eventualne probleme i poteškoće u realnom životu. Često malo fali da zapadnete u probleme, ali zahvaljujući svojoj snalažljivosti i upornosti, vi uspevate iz svega toga da izađete.

Sanjati kako ste povređeni za vreme tornada. Ukoliko sanjate kako ste povređeni za vreme tornada, onda je to znak da vam u budućem periodu slede veliki problemi sa kojima će biti dosta teško da se izborite. Ako ste imali ovakav san, savetujemo vam da dobro razmislite pre nego što bilo kakav potez napravite u budućem periodu, kako ne biste sebe doveli u neku opasnu situaciju.

loading...

Sanjati da ste preživeli tornado. Ukoliko ste sanjali kako ste preživeli tornado i da pritom niste povređeni, onda je to znak da ćete vi uspeti da rešite sve probleme koji se mogu pojaviti u narednom periodu. Verovatno će vas zadesiti neki manji problemi i poteškoće, ali uspećete uspešno da ih savladate i da još više ojačate u celoj toj situaciji.

Sanjati kako se neka druga osoba nalazi u tornadu. Ukoliko sanjate kako se neka druga osoba nalazi u tornadu, onda simbolika tog sna zavisi od toga koja je osoba u pitanju. Ako se radi o nekoj poznatoj osobi, odnosno o osobi koja vam je bliska na javi, onda je to znak da ta osoba očekuje vašu pomoć, iako vam možda to neće direktno reći.

Međutim, ukoliko sanjate kako se u tornadu nalazi neka osoba koja vam nije bliska ili čak vaš neprijatelj, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da ćete uspeti da rešite sve probleme koji vas muče već dugo vremena. Konačno ćete se osloboditi tereta i bićete u prilici normalno da živite.

Sanjati kako je tornado uništio neko naselje. Ukoliko ste imali ovakav san, onda je to najava za bogatstvo koje ćete steći u budućem periodu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: