Sanovnik trudnica – Šta znači sanjati trudnicu?

Snovi u kojima se trudnica javlja kao glavni motiv su dosta česti, naročito kod žena koje zaista jesu u drugom stanju u realnom životu. Ovi snovi mogu imati različita značenja i simboliku, zavisno od svih ostalih motiva koji se pojavljuju u snu.

Pre svega, simbolika ovog sna se razlikuje u zavisnosti od toga da li ste sanjali sebe kao trudnicu ili je neka druga osoba u vašem snu bila trudna, da li ste videli poznatu ili nepoznatu osobu kao trudnicu, da li ste možda sanjali da je muškarac trudan itd. Sve su to moguće situacije koje možete videti u snovima i od kojih zavisi značenje vašeg sna. Važno je da u obzir uzmete sve okolnosti koje ste videli u snu i da ih detaljno analizirate. Samo tako možete otkriti pravu simboliku vašeg sna o trudnici.

U ovom tekstu ćete saznati nešto više o ovim snovima i o tome kako se oni tumače. Ovi snovi se pre svega odnose na žene koje sanjaju da su trudne, a pred kraj teksta ćemo vam reći i kakvu simboliku ima san u kojem muškarac sanja da je trudan.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati trudnicu?

Sanjati da ste vi trudni. Ako ste sanjali kako ste trudni, onda značenje tog sna zavisi od situacije u realnom životu, odnosno da li ste zaista trudni na javi ili niste.

Ako ste zaista u drugom stanju i ako ste sanjali svoju trudnoću, onda je to sasvim normalna pojava jer kroz ovaj san vi se zapravo pripremate za buduću životnu ulogu – ulogu majke. Ukoliko ste u toku sna osetili i neku dozu straha, onda je to samo znak da se vi malo plašite porođaja i svega novog što dolazi. Vi se plašite da li će sve biti u redu na porođaju i da li ćete biti dobra majka svom detetu. Ovi snovi su jako česti kod trudnica i ne treba da vas plaše.

Međutim, ovaj san ima drugačije značenje ako ste sanjali da ste trudni a pritom niste trudni na javi. U tom slučaju, ovaj san nagoveštava neke nove događaje koji će se desiti u vašem životu. To su neka lepa dešavanja koja će vas učiniti srećnim i zadovoljnim. Moguće je da ćete započeti novu ljubavnu vezu ili da vas očekuje neki novčani dobitak u skorije vreme. Osim toga, ovaj san simboliše rađanje novih ideja i novih ciljeva koji će se pokazati kao jako uspešni u budućnosti.

Ukoliko ste u toku ovog sna osetili neku dozu straha od trudnoće, onda je to samo znak da vi ne volite ništa da menjate u svom životu. Plaše vas bilo kakve promene jer se ne snalazite najbolje u novim okolnostima. Najviše volite da sve bude po starom i da se u vašem životu ništa ne menja.

Dakle, ovako izgleda tumačenje snova u kojima ste videli sebe kao trudnicu, u zavisnosti od toga da li ste zaista trudni na javi ili ne. Sada ćete videti šta znače snovi u kojima vidite neku drugu žensku osobu kao trudnicu.

Sanjati da je trudna druga ženska osoba. Ako ste u snu videli neku drugu žensku osobu kao trudnicu, značenje tog sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete ili ne u stvarnom životu. Pre svega, ako ste sanjali da je trudna neka ženska osoba koju poznajete, onda je to znak da će u životu te osobe biti mnogo novih dešavanja. Vi ćete u skorije vreme verovatno čuti neku lepu vest od te osobe, a moguće je i da će se vaš odnos znatno poboljšati.

loading...

Međutim, ako ste sanjali da je trudna neka ženska osoba koju ne poznajete u stvarnom životu, onda je to dobar znak. Ovaj san ima jako pozitivnu simboliku i najavljuje vam neki materijalni dobitak u skorije vreme. Verovatno ćete dobiti neku nagradu u igrama na sreću, pa ne bi bilo loše da kupite loto listić u skorije vreme. Osim toga, moguće je da ćete dobiti neko nasledstvo koje niste očekivali.

Sanjati kako ležite pored trudnice. Ako ste sanjali kako ležite pored trudnice, onda je to dobar predznak. Ovaj san nagoveštava pozitivne promene u vašem životu. Naročito je dobro da muškarac sanja kako leži pored trudnice, jer to znači da će uskoro postati roditelj.

Sanjati da trudnica plače. Ako ste sanjali kako trudnica u vašem snu plače, simbolika sna opet zavisi od toga da li tu osobu iz sna poznajete na javi. Ako je u pitanju poznata osoba koja je trudna i koja plače, onda to znači da će se u životu te osobe dogoditi niz negativnih promena. Tu žensku osobu koju poznajete očekuju mnoga loša dešavanja, tako da će joj verovatno biti potrebna vaša pomoć u predstojećem periodu.

Međutim, ako ste sanjali kako plače neka trudna žena koju ne poznajete, onda je to samo znak da će neko u vašem okruženju imati probleme i da će proći kroz težak životni period, ali u snu nije naglašeno o kome je reč. Savetujemo vam da više pažnje obratite na drage ljude oko sebe jer možda je nekome potrebna vaša pomoć.

Ako muškarac sanja da je trudan. Ako je muškarac sanjao svoju trudnoću, onda je to samo nedostatak samopouzdanja. Muškarac koji ima ovakav san verovatno nije dovoljno siguran u sebe i plaši se da bi mogao izgubiti svoje seksualne sposobnosti.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem muškarac vidi sebe trudnog je samo odraz velike povezanosti ovog muškarca sa svojom partnerkom na javi. Ukoliko je vaša partnerka u drugom stanju, a vi ste sanjali da ste trudni, onda je to samo znak da se vi pripremate za buduću ulogu oca i da ste u potpunosti posvećeni trudnoći vaše partnerke. Ovakvi snovi su sasvim normalni i ne treba da vas zabrinjavaju.

Ako mlada devojka sanja trudnicu. Ako je mlada devojka sanjala trudnicu, onda taj san predstavlja upozorenje za devojku da bude opreznija u predstojećem periodu i da vodi računa kada upoznaje nove muškarce, jer nisu svi tako ozbiljni i dobronamerni kao što se predstavljaju.

Ako starija devojka sanja trudnicu. Ukoliko je neka starija devojka sanjala trudnicu, onda je to samo znak da je toj devojci vreme za udaju i da treba da počne ozbiljnije da razmišlja o osnivanju porodice.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: