Sanovnik udaja – Šta znači sanjati udaju?

Ukoliko se udajete u skorije vreme, verovatno ste jako uzbuđeni zbog toga. Takođe, ako ste nedavno prisustvovali nekoj udaji, moguće je da je na vas to ostavilo jak utisak. U tom slučaju, san o udaji odražava samo ono što se dešava u vašem realnom životu i emocije koje su vezane za to, tako da se ne morate truditi da nađete simboliku tog sna.

Međutim, nekada snovi o udaji mogu imati svoju specifičnu simboliku, što zavisi od načina na koji ste sanjali udaju, kao i od mnoštva drugih detalja koje ste videli u snu. Zapravo, značenje sna o udaji zavisiće od toga da li ste sanjali svoju ili nečiju tuđu udaju, da li ste se u snu udavali za svog sadašnjeg partnera ili za neku drugu osobu itd. Sve su to moguće okolnosti od kojih će zavisiti i simbolika vašeg sna.

U nastavku ćete videti šta sve mogu da znače snovi u kojima ženska osoba sanja udaju. Nakon čitanja ovog teksta, biće vam znatno lakše da sami protumačite neke slične snove o udaji.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati udaju?

Sanjati da vidite svoju udaju. Ako ste u snu samo videli svoju sopstvenu udaju, onda to nije dobar znak. Vas u predstojećem periodu očekuje neka bolest ili gubitak.

Ipak, prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste se udali ima pozitivnu simboliku i ukazuje na radost koja vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Sanjati da se udajete za svog trenutnog partnera. Ako sanjate kako se udajete za svog trenutnog partnera, to je onda znak da će vaša veza dosta napredovati u budućem periodu. Moguće je da ćete preći na neki viši nivo, kao što je brak ili nešto slično.

Sanjati da se udajete za svog bivšeg partnera. Ukoliko ste sanjali udaju za svog bivšeg partnera, onda je to znak da ste vi emotivno jako usamljeni i da vam nedostaju ljubav i pažnja u stvarnom životu.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san znači da vam nedostaje upravo vaš bivši partner iako to ni sami sebi ne želite da priznate.

Sanjati da se udajete za svog prijatelja. Ako sanjate kako se udajete za muškarca koji vam je u budnom stanju prijatelj, onda je to dobar znak. Vi ćete imati jako puno uspeha na poslovnom planu i sve će vam ići od ruke.

loading...

Sanjati da se udajete za svog neprijatelja. Ukoliko ste sanjali kako se udajete za svog neprijatelja, onda je to znak da vi loše procenjujete ljude i da zato često bivate prevareni. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao upozorenje da manje verujete ljudima i da im ne poveravate neke intimne detalje iz svog života. U vašem okruženju postoje ljudi koji će određene informacije iskoristiti protiv vas i učiniti vam zlo. Vodite računa o tome sa kim se družite i kome se poveravate, kako biste izbegli bilo kakve neprijatne situacije u predstojećem periodu.

Sanjati da se udajete za neku drugu poznatu osobu. Ukoliko ste sanjali da ste se udali za neku drugu osobu koju poznajete u realnom životu, to je onda simbol dobre sreće. U periodu koji dolazi vi ćete biti lepo raspoloženi i sve će vam ići od ruke. Imaćete sreće u ljubavi i bićete zadovoljni izborom svog partnera.

Sanjati da se udajete za nepoznatog muškarca. Ako sanjate kako ste se udali za muškarca kojeg ne poznajete, onda je to loš znak. Vas na javi očekuju brige i problemi koji će vas dovesti u jako neprijatnu situaciju i biće potrebno dosta vremena da iz nje izađete.

Osim problema na poslu, ovaj san simboliše lošu situaciju na ljubavnom planu. Ako ste u vezi, moguće su svađe i problemi, pa čak i raskid.

Sanjati da se udajete iz interesa. Ukoliko ste sanjali kako se udajete iz interesa, to je znak da u svemu vidite samo matrerijalnu korist i da ljude procenjujete po tome koliko novca imaju.

Sanjati da se druga osoba udaje. Ukoliko sanjate kako se neka druga osoba udaje, onda je to znak da ćete u stvarnom životu imati dosta udvarača. Ukoliko ste slobodni, u skorije vreme ćete upoznati osobu koja će postati veoma važna u vašem životu, a ako ste zauzeti, onda će se vaša veza još više učvrstiti.

Sanjati da prisustvujete tuđoj udaji zajedno sa partnerom. Ako ste sanjali da vi i vaš partner prisustvujete nečijoj tuđoj udaji, onda je to loš znak. Odnos koji imate sa svojim emotivnim partnerom će se dosta pogoršati u predstojećem periodu, pa će između vas biti dosta svađa i neprijatnih situacija.

Sanjati da vi udajete neku osobu. Ako ste sanjali da udajete svoju sestru ili najbolju drugaricu ili neku drugu žensku osobu koja vam je bliska, taj san ima pozitivnu simboliku i ukazuje na neki novčani dobitak koji možete očekivati u skorije vreme. Moguće je da ćete dobiti povišicu na poslu i da ćete na lak način doći do velike zarade.

Sanjati kako se udajete u beloj venčanici. Ako ste sanjali da se udajete u beloj venčanici i ako je motiv venčanice bio dominantan u snu, onda taj san ima negativnu simboliku. Ovaj san najjčešće znači da ćete vi ili neko od članova vaše porodice u skorije vreme imati zdravstvene probleme, a moguća je čak i smrt.

Sanjati da se udajete u crnoj venčanici. Ukoliko sanjate kako se udajete u crnoj venčanici, taj san ukazuje na nešto loše što vas očekuje u budućem periodu. Verovatno ćete imati mnogo problema koje neće biti lako rešiti ili ćete čak doživeti neku nesreću. Sve u svemu, nije dobro sanjati udaju u venčanici crne boje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: