Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

Venčanica je čest motiv u snovima kod devojaka koje su pred udajom ili koje su nedavno bile u ulozi mlade. Takođe, ako ste u skorije vreme bili na nekom venčanju, moguće je da ćete sanjati venčanicu. To znači da je san o venčanici najčešće samo refleksija onoga što se zbiva na javi i ne morate se truditi da protumačite taj san.

Međutim, nekada snovi o venčanici mogu imati svoje specifično značenje i simboliku, ali to zavisi i od mnogih drugih motiva koji se javljaju u vašem snu. Važno je da pokušate da se setite da li ste vi nosili venčanicu u snu ili neka druga osoba, da li je venčanica u vašem snu bila čista ili prljava itd. To su sve moguće situacije koje se mogu javiti u vašem snu i odrediti njegovu simboliku.

U nastavku ovog teksta ćete videti koji su to uobičajeni snovi u kojima se venčanica pojavljuje kao dominantan motiv i videćete kako se tumače ti snovi.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati venčanicu?

Sanjati da nosite čistu i belu venčanicu. Ako ste sanjali kako nosite čistu i belu venčanicu, onda je to dobar znak. Za vas sledi period pun sreće i uspeha, kako na poslovnom planu tako i u odnosu sa ljudima. Vaša komunikacija sa ukućanima će biti izuzetno dobra, a bićete i jako zadovoljni odnosom koji imate sa svojim partnerom.

Sanjati da druga osoba nosi čistu i belu venčanicu. Ako ste sanjali kako neka druga osoba nosi čistu i belu venčanicu, značenje tog sna zavisi od toga da li tu osobu poznajete u realnom životu ili ne. Ako ste sanjali da osoba koju znate u realnom životu nosi čistu i belu venčanicu, to je onda znak da ćete se u budućem periodu jako zbližiti sa tom osobom.

Međutim, ako ste sanjali da neka nepoznata osoba nosi ovakvu venčanicu, onda je to nagoveštaj nekih novih poznanstava u vašem životu. Moguće je da ćete upoznati neke osobe koje će postati veoma bitne za vas.

Sanjati da nosite prljavu venčanicu. Ako sanjate kako na sebi imate prljavu venčanicu, onda je to loš znak. U predstojećem periodu ćete verovatno imati svađu sa nekom dragom osobom, a moguće je i da ćete se jako razočarati u nekoga. Isto značenje ima i san u kojem vidite sebe kako nosite pocepanu venčanicu.

Sanjati da druga osoba nosi prljavu venčanicu. Ako sanjate kako neka druga osoba nosi prljavu venčanicu, onda je važno da se setite da li je to bila osoba koju poznajete u realnom životu ili neka osoba koja je vama potpuno nepoznata.

Pre svega, ako ste sanjali poznatu osobu u prljavoj venčanici, to je znak da ćete se jako razočarati u tu osobu. U periodu koji dolazi ta osoba će otkriti svoje pravo lice koje vam se nimalo neće svideti. Osim toga, ovakav san može imati i obrnuto značenje, odnosno ukazivati na to da će se ta osoba koju ste sanjali razočarati u vas.

loading...

Međutim, ako ste sanjali da neka osoba koju ne poznajete na javi nosi prljavu venčanicu, to je onda znak da treba da budete malo oprezniji u periodu koji je pred vama. Moguće je da ćete upoznati neke nove ljude koji bi mogli pokušati da vam naude. Nemojte verovati puno ljudima oko sebe jer nisu svi dobrodušni kao što se predstavljaju.

Sanjati da nosite crvenu venčanicu. Ako sanjate kako nosite crvenu venčanicu, onda je to dobar znak. Pred vama je period pun veselih i lepih momenata, a naročito će vam biti dobar odnos koji imate sa partnerom.

Sanjati da druga osoba nosi crvenu venčanicu. Kao što je slučaj i u prethodnim snovima, najvažnije je da se setite da li je crvenu venčanicu nosila vama poznata osoba ili neko koga ne poznajete. Ako ste sanjali kako je osoba koju poznajete nosila crvenu venčanicu, onda je to znak da ćete se dosta zbližiti sa tom osobom u predstojećem periodu i da ćete postati jako dobri prijatelji.

Međutim, ako sanjate kako neka osoba koju ne poznajete nosi crvenu venčanicu, onda taj san ukazuje na to da će se neki novi ljudi pojaviti u vašem životu u skorijoj budućnosti. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će postati jako važan deo vašeg života.

Sanjati da nosite crnu venčanicu. Crna venčanica u snu ukazuje na neko razočaranje koje ćete doživeti uskoro. Najverovatnije ćete se razočarati u prijatelja ili neku drugu osobu kojoj ste verovali i shvatićete da ništa nije onako kao što izgleda.

Sanjati da druga osoba nosi crnu venčanicu. Ukoliko ste videli crnu venčanicu na nekoj drugoj osobi, pokušajte da analizirate da li je reč o osobi koju zaista poznajete ili je u pitanju neka vama nepoznata osoba. Ako je osoba koju poznajete na javi nosila crnu venčanicu u vašem snu, onda je to opet znak da ćete se razočarati u nekoga, a to može upravo biti osoba koja se pojavila u vašem snu.

Međutim, ako ste sanjali da crnu venčanicu nosi neka osoba koju realno ne poznajete, onda vam ovaj san može poslužiti kao upozorenje da budete oprezni kada upoznajete nove ljude. Moguće je i da imate neprijatelja u svojoj okolini, a da toga niste ni svesni. Trebalo bi malo bolje da procenjujete ljude i da na vreme shvatite šta od vas žele.

Sanjati da nosite venčanicu na svom venčanju. Ukoliko ste sanjali kako nosite venčanicu na svom sopstvenom venčanju, onda je to znak da ste vi jako srećni u vezi u kojoj se trenutno nalazite i da cenite svog partnera. To je simbolika sna u kojem venčanica kao motiv ima dominantnu ulogu.

Međutim, ako se u snu javljaju još neki detalji koji su dominantniji od motiva venčanice, onda je to samo znak da treba da se preispitate i da još jednom razmislite o svojim odlukama. Trebalo bi da analizirate to da li su vaši postupci ispravni i da li bi trebalo da promenite neke svoje stavove.

Alternativno, san u kojem sanjate svoje sopstveno venčanje i kako nosite venčanicu može da bude i odraz vaših razmišljanja o venčanju i o planovima koje imate sa svojim partnerom.

Sanjati da kupujete venčanicu. Ako ste sanjali da kupujete venčanicu, to je onda opet znak da treba malo da se preispitate i da razmislite da li hoćete da ostanete u vezi u kojoj se trenutno nalazite.

Sanjati da vam je venčanica prevelika. Ukoliko vam je venčanica u snu bila prevelika, taj san znači da bi trebalo da razmislite o svom venčanju još jednom i da pažljivo odlučite da li ste spremni za taj korak.

Sanjati da vam je venčanica premala. Ukoliko ste sanjali da vam je venčanica premala, onda je to znak da se previše trudite oko toga da lepo izgledate. Ipak, ako uspete da je obučete nekako, onda to znači da ste ipak spremni da se borite kako biste ostvarili svoj cilj.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: