Sanovnik vino – Šta znači sanjati vino?

Ako ste u proteklom periodu pili neko ukusno vino sa prijateljima i ako je to ostavilo na vas jak utisak, moguće je da ćete sanjati vino. U tom slučaju vino kao motiv u snu predstavlja samo odraz onoga što se na javi dešava i nema nikakvu određenu simboliku.

Ipak, snovi o vinu nekada mogu da imaju različita značenja i simboliku, u zavisnosti od svih ostalih motiva koje ste videli u snu. Zato je važno da se setite što više detalja, odnosno da li ste pili belo ili crno vino, da li ste možda kupovali vino ili ste ga prosipali itd. Sve su to moguće situacije koje možete sanjati vezano za vino i svaki od tih snova ima specifično značenje.

Sada ćete videti koji su to najčešći snovi o vinu i na koji način se oni tumače, a kasnije ćete mnogo lakše moći sami da protumačite neke slične snove u kojima vino kao motiv dominira.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje sna – Šta znači sanjati vino?

Sanjati belo vino. Ukoliko sanjate belo vino, taj san nema pozitivnu simboliku. Zapravo, ovaj san vam najavljuje da ćete se uskoro razočarati jer ćete shvatiti da ste okruženi lažnim prijateljima. Oko vas je dosta onih koji vam ne žele dobro a koji se pretvaraju da su vam prijatelji. Najbolje bi bilo što pre da prepoznate te osobe i da se udaljite od njih.

Sanjati crno vino. Ukoliko ste u snu videli crno vino, to je dobar znak. Pred vama je veoma uspešan i radostan period kada će vam sve što započnete ići od ruke. Pre svega, na poslovnom planu ćete ostvariti veliki uspeh, a i vaši odnosi sa ljudima će biti izuzetno dobri. Očekuje vas mnogo veselih trenutaka sa vašim prijateljima, tako da će predstojeći period biti dosta harmoničan i uspešan.

Prema drugim tumačenjima iz sanjarice, san u kojem vidite crno vino može da ima i negativnu simboliku i da bude predznak za neku nesreću koja vas očekuje u skorije vreme, a moguća je čak i smrt u vašoj bliskoj okolini. Ovaj san treba da vam bude opomena da vodite više računa o sebi u budućem periodu, ali i da pazite na vaše bliske osobe.

Sanjati mutno vino. Ukoliko ste sanjali mutno vino, taj san znači da vas u budućem periodu očekuje jako puno briga i problema. Ništa neće ići onako kako ste planirali i vi ćete se osećati jako loše. Nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve uprkos uloženom trudu i vremenu. Sa svih strana će vas pritiskati brige i vi nećete znati kako da izađete iz teške situacije koja će vas zadesiti.

Sanjati da kupujete vino. Ukoliko ste u vašem snu kupili vino, onda je to upozorenje za vas da vodite računa o tome kome verujete, jer može se desiti da vas neka bliska osoba izda i prevari. U predstojećem periodu ćete doživeti veliko razočaranje a moguće je i da će neko hteti da vam napakosti. To je verovatno neko ko vam se predstavlja kao prijatelj ili neki poslovni partner koji vam predstavlja konkurenciju.

Sanjati da pijete vino. Ako ste sanjali kako pijete vino, onda je to dobar znak. Vi ćete konačno u skorije vreme uspeti da se oslobodite svih problema koji vas muče i konačno ćete živeti mirno. U periodu koji dolazi vi ćete imati harmoničan i miran život sa svojom porodicom i neće biti ničega što bi vas mučilo. San u kojem pijete vino ima izuzetno pozitivnu simboliku, tako da možete da se opustite i da uživate.

loading...

Sanjati da prosipate vino. Ukoliko ste sanjali da prosipate vino, to je znak da ćete se posvađati sa nekim članom vaše porodice u skorije vreme. Ovaj san treba da vam bude opomena da dobro razmislite pre nego što se posvađate sa nekim ukućaninom i pre nego što kažete stvari koje ne mislite.

Postoje i drugačija tumačenja ovog sna. Prema nekim tumačenjima, san u kojem prosipate vino može da znači da ćete se podsmevati nekoj osobi koja je zaljubljena u vas, a koja se vama ne sviđa. Ipak, simbolika ovog sna se razlikuje ako ste sanjali prosuto vino.

Sanjati da je vino već prosuto. Ukoliko sanjate vino koje je već prosuto, to je znak da ćete propustiti neke bitne prilike u životu i da nećete znati da ih iskoristite. Vama se sreća nalazi ispred nosa, ali vi je ne vidite i ne znate da cenite male stvari. Upravo zbog toga se može desiti da propustite neke prilike koje bi vam mogle doneti sreću.

Alternativno, san u kojem vidite prosuto vino može da znači da ćete na nekom putovanju doživeti dosta radosnih i srećnih momenata.

Sanjati posudu sa vinom. Ako ste sanjali posudu sa vinom, to je znak da je pred vama jako srećan period u kojem ćete se osećati sigurno i spokojno. Sve vaše brige i problemi će uskoro nestati i vi ćete moći da uživate u svemu što vas okružuje.

Sanjati vino lošeg ukusa. Ako sanjate vino lošeg ukusa, taj san simboliše prevaru koju možete doživeti u braku. Takođe, ovaj san može da znači da ste vi ti koji ćete načiniti prevaru. Najverovatnije se nalazite pred raznim iskušenjima i muče vas loše misli. Ovaj san može da znači i to da ste ušli u vezu sa zauzetom osobom ili da razmišljate o tome. Ako sanjate vino koje ima loš ukus, taj san treba da vam bude opomena da vodite računa o tome šta radite i da ne pravite grešku zbog koje biste mogli izgubiti sve.

Sanjati vino u flaši. Ukoliko sanjate vino koje se nalazi u flaši, to je dobar znak i ukazuje na to da vas očekuju prijatni momenti sa voljenom osobom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: