Sanovnik zagrljaj – Šta znači sanjati zagrljaj?

Ukoliko sanjate zagrljaj, taj san može da se protumači na više različitih načina. Važno je da se prisetite što više elemenata koje ste videli u snu i da ih povežete u jednu celinu, kako biste došli do tačnog značenja vašeg sna.

Prema najvećem broju tumačenja, zagrljaj u snovima predstavlja simbol prihvatanja ali i samoljublja. Snovi o zagrljaju često izražavaju potrebu za bliskošću i za sigurnošću koja vam na javi nedostaje. Ipak, tačno značenje vašeg sna o zagrljaju zavisiće od toga da li ste sanjali zagrljaj sa nekom osobom koja vam je bliska na javi ili možda zagrljaj sa nekom osobom koju ne poznajete. Moguće je da sanjate zagrljaj sa osobom istog pola, ali i sa osobom suprotnog pola. Sve su to situacije i okolnosti koje će odrediti simboliku i značenje vašeg sna o zagrljaju.

Imaćete priliku da u nastavku ovog teksta saznate nešto više o snovima u kojima se zagrljaj javlja kao dominantan motiv. Reći ćemo vam šta znače ovi snovi i na koji način se mogu tumačiti.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati zagrljaj?

Sanjati da grlite nekoga. Ako ste u snu samo videli da grlite nekoga, a pritom niste jasno videli o kome je reč, onda vam taj san može poslužiti kao upozorenje da budete malo oprezniji u budućem periodu i da se čuvate bilo kakvih izazova i provokacija. Najverovatnije će neko u vašem poslovnom okruženju pokušati da vam napakosti i da vas dovede u neprijatnu situaciju. Biće potrebno da se suprotstavite i da se izborite za ono što želite.

Sanjati da se grlite sa bliskom osobom. Ako sanjate kako se grlite sa nekom osobom sa kojom ste bliski u realnom životu, onda je to znak da prema toj osobi imate jaka osećanja. Čak i kad spavate vi osećate koliko tu osobu volite i koliko vam nedostaje. U pitanju može biti voljena osoba, neki član porodice, blizak prijatelj ili neka druga osoba koja vam mnogo znači.

Često se dešava da ljudi sanjaju zagrljaj sa osobom koju iz nekog razloga dugo nisu videli, a koja im je mnogo draga. To se uglavnom odnosi na drage osobe koje žive daleko. Ako imate neku dragu osobu koja nije u vašem gradu ili državi i koju dugo niste videli, sasvim je moguće da sanjate zagrljaj sa tom osobom. U tom slučaju vaš san odražava samo vašu ljubav prema toj osobi i osećaj da vam mnogo nedostaje.

Sanjati da grlite svog prijatelja. Ako u snu jasno vidite kako grlite svog prijatelja, onda taj san ima jako negativnu simboliku. U periodu koji dolazi vi ćete doživeti veliku nesreću i jako loše ćete se osećati zbog svega što se dešava.

Sanjati da grlite ljubavnicu. Ako ste sanjali da grlite ljubavnicu, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje veliku sreću koja vas očekuje u budućem periodu. Kao što možete videti, bolju simboliku ima san u kojem grlite ljubavnicu nego san u kojem grlite prijatelja.

Sanjati da se grlite sa nekom nepoznatom osobom. Ukoliko sanjate kako se grlite sa nekom osobom koju ne poznajete u stvarnom životu, onda značenje tog sna zavisi od toga da li je u pitanju osoba istog ili suprotnog pola. Ukoliko sanjate da se grlite sa nepoznatom osobom koja je suprotnog pola, onda je to znak da se osećate jako usamljeno na javi i da vam nedostaje osećaj bliskosti sa nekim. Najverovatnije ste slobodni i priželjkujete da upoznate osobu suprotnog pola koja će vam se svideti. Isto tako, ovaj san može značiti i da se trenutno nalazite u emotivnoj vezi na javi, ali da ne dobijate sve ono što vam je u vezi potrebno.

loading...

Međutim, značenje sna se menja ako ste sanjali da se grlite sa nepoznatom osobom istog pola. U tom slučaju, sanjarica vam najavljuje neka nova poznanstva u budućem periodu. Osim što ćete se družiti sa svojim starim prijateljima, vi ćete u skorije vreme upoznati dosta novih ludi i prijaće vam druženje sa njima. Po prirodi ste jako druželjubivi i volite da upoznajete nove ljude. Pred vama je period dobre zabave, druženja i uživanja sa starim i novim prijateljima.

Sanjati da se grle dve osobe koje ne poznajete. Ako sanjate kako se grle neke dve osobe koje ne poznajete, onda taj san opet simboliše vašu potrebu da osetite nežnost i ljubav u stvarnom životu. Moguće je da prolazite kroz težak životni period kada se osećate jako usamljeno.

Alternativno, san u kojem su se dve nepoznate osobe grlile ukazuje na to da ćete u budućem periodu biti prevareni od strane svog partnera ili ćete čak vi načiniti prevaru. U svakom slučaju, dosta ćete se udaljiti od svog partnera, a moguće je i da će se u vašem životu pojaviti neka nova osoba koja će vam se jako svideti. To će biti veliko iskušenje za vas, a na vama će biti da odlučite da li i dalje da ostanete u vezi ili u braku u kojima ste trenutno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: