Sanovnik zastava – Šta znači sanjati zastavu?

Snovi u kojima vidite zastavu se mogu tumačiti na različite načine, a njihova simbolika varira u zavisnosti od toga da li ste videli zastavu svoje ili neke druge zemlje, da li ste u snu držali zastavu, da li ste je spustili, koje boje je bila zastava itd.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati zastavu?

Sanjati svoju nacionalnu zastavu. Ako sanjate zastavu svoje sopstvene zemlje, onda je to dobar znak. Pred vama je jako miran i uspešan period, kako u poslu tako i u ljubavi. Imaćete uspeha na svim životnim poljima i bićete jako zadovoljni sobom i svojim životom.

Sanjati zastavu druge zemlje. Ako sanjate zastavu neke druge zemlje, onda to nije dobar znak. Ovaj san najavljuje neko razočaranje u budućem periodu. Najverovatnije će vas razočarati najbolji prijatelj ili neka druga osoba kojoj ste verovali. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo manje verujete ljudima, kako kasnije ne biste bili povređeni.

Sanjati da držite zastavu. Ako sanjate kako držite zastavu i kako je nosite negde, onda je to opet loš predznak što se tiče porodice i ljubavnog odnosa. Međutim, neće ipak sve biti tako crno jer na poslu ćete imati dosta uspeha.

Sanjati da mašete zastavom. Ako ste sanjali kako mašete zastavom, to je onda znak da vas u budućem periodu očekuje neka opasna situacija. Ovaj san vas opominje da malo više vodite računa o sebi i o svojim bližnjim u budućem periodu.

Sanjati zastavu koja leprša na vetru. Ukoliko sanjate zastavu koja leprša na vetru, taj san ima negativnu simboliku. U predstojećem periodu imaćete jako puno briga i probema i nećete znati kako da izađete iz teške situacije koja će vas zadesiti.

Sanjati da vam neko maše zastavom. Ako sanjate kako vam neko maše zastavom, onda taj san ukazuje na moguće probleme sa zdravljem u budućem periodu. Ovaj san bi trebalo da vas upozori da prekontrolišete svoje zdravstveno stanje ukoliko to niste skorije radili jer moguće je da imate neke zdravstvene tegobe.

Takođe, san u kojem vam neko maše zastavom predstavlja upozorenje da vodite više računa o sebi u budućem periodu. Osim toga, trebalo bi da vodite više računa o svojoj reputaciji jer je moguće da ćete biti predmet nekog ogovaranja.

Sanjati da spuštate zastavu. Ukoliko ste sanjali kako spuštate zastavu u odgovarajuće vreme, to je dobar znak. Pred vama su veliki novčani dobici i vaša finansijska situacija će biti izuzetno dobra. Međutim, ako ste zastavu spustili u pogrešno vreme, onda ovaj san simboliše gubitak, ali i razočaranje koje ćete doživeti od strane nekog bliskog prijatelja.

loading...

Sanjati belu zastavu. Ukoliko sanjate belu zastavu, to nije dobar znak. Vi ćete odustati od nekih ciljeva za koje ste se dugo borili. Nakon mnogo vremena i neuspeha, vi ćete shvatiti da nema više nade i odlučićete da odustanete.

Sanjati crvenu zastavu. Ako je zastava u vašem snu bila crvena, onda je to znak da vas očekuje neka opasnost u skorije vreme. Ovaj san vas opominje da budete oprezniji i da vodite više računa o sebi.

Sanjati šarenu zastavu. Ukoliko ste sanjali šarenu zastavu, taj san ima pozitivnu simboliku i najavljuje vam uspeh u budućem periodu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: