Sanovnik zelena boja – Šta znači sanjati zelenu boju?

Boje u snovima mogu imati različita značenja, u zavisnosti od toga koju ste boju sanjali i u kakvoj situaciji se ta boja pojavila. U ovom tekstu ćemo se baviti snovima u kojima dominira zelena boja. Reći ćemo vam šta ovi snovi znače i na koji način se mogu tumačiti.

Prema većini tumačenja, zelena boja u snovima ima pozitivnu simboliku i najavljuje svetlu i bezbrižnu budućnost koja je pred vama. Zelena boja u snu je simbol plodnosti, prirode i razvoja, pa sanjati zelenu boju često znači da vas očekuje dobro zdravlje u periodu koji dolazi. Ova boja u snovima odražava odnos koji imate sa realnošću, kao i vaše emotivno stanje. Zelena boja često simboliše snagu, poverenje i mir, a može nagoveštavati i uspeh koji vas očekuje u budućem periodu. Zelena boja u snovima je često simbol hedonizma, odnosno uživanja u materijalnim stvarima.

Nekada zelena boja u snu može da asocira na mladost i nezrelost, a postoje i tumačenja prema kojima zelena boja simboliše nezavisnost i kontrolu koju se trudite da uspostavite nad svojim životom. Geteova psihologija boja kaže da je zelena boja uvek simbol napetosti i neizvesnosti.

Ipak, da uspete otkriti istinsko značenje ovakvog vašeg sna o zelenoj boji, treba da imate u vidu sve detalje koje ste videli u snu, ali i celokupan kontekst sna i sve da povežete u jednu celinu. Važno je da se setite da li ste sanjali tamno zelenu boju, svetlo zelenu boju, drečavo zelenu boju ili možda maslinasto zelenu boju. Takođe, moguće je da ne sanjate samo boju, već neki predmet zelene boje.

Sada ćemo vam predstaviti neke od uobičajenih snova u kojima se zelena boja javlja kao dominantan motiv i pokazaćemo vam kako se tumače ti snovi.

Sanovnik i sanjarica značenje i tumačenje ovog sna – Šta znači sanjati zelenu boju?

Sanjati zelenu boju. Ako samo sanjate zelenu boju, bez ikakve konkretne situacije ili nijanse, onda taj san znači da vas u predstojećem periodu očekuje neko slavlje. Moguće je da ćete biti pozvani na neku svadbu ili da ćete prisustvovati krštenju malog deteta. Prema nekim tumačenjima, moguće je i da ćete sami organizovati slavlje povodom svog sopstvenog venčanja. U svakom slučaju, bićete jako uzbuđeni zbog tog događaja i trudićete se da sve izgleda savršeno.

Sanjati drečavo zelenu boju. Ukoliko je u vašem snu dominirala drečavo zelena boja, onda je to dobar znak. Vas u budućem periodu očekuje mnogo lepih momenata sa vašom porodicom i prijateljima. Osim toga, imaćete dosta uspeha na poslu i sve će vam ići od ruke.

Sanjati svetlu nijansu zelene boje. Svetlo zelena boja u snovima ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da ćete u skorije vreme ozdraviti i da ćete uspeti da se rešite svih briga i problema. Vas očekuje miran period pun harmonije i sreće, tako da nema razloga da brinete za bilo šta.

Sanjati tamnu nijansu zelene boje. Ukoliko ste sanjali tamnu nijansu zelene boje, to nije dobar znak. Moguće je da ćete se u predstojećem periodu jako razočarati u nekoga. Najverovatnije je u pitanju neki prijatelj kojem ste mnogo verovali ili čak vaš partner.

loading...

Prema nekim drugim tumačenjima, tamno zelena boja u snu je simbol za pohlepu, zavist i sebičnost. Ovaj san bi trebalo malo da vas opomene da ne budete toliko sebični i zavidni na druge osobe. Tamno zelena boja može biti i simbol za probleme i prevare koje možete doživeti u bliskoj budućnosti.

Sanjati maslinasto zelenu boju. Ako ste sanjali maslinasto zelenu boju, to je onda dobar znak. U vašoj kući će vladati mir i harmonija u budućem periodu. Osim toga, vi ćete svoje odluke donositi mudro i nećete ništa raditi brzopleto.

Sanjati da vidite predmet zelene boje. Ako ste sanjali da vidite neki predmet u zelenoj boji, onda je to dobar znak. Pred vama je miran i uspešan period u kojem će vas pratiti sreća na gotovo svim životnim poljima.

Sanjati da kupujete predmet zelene boje. Ako sanjate kako kupujete neki predmet zelene boje, onda je to znak da ćete u skorije vreme naći neki dobar posao. Ukoliko već radite, moguće je da ćete dobiti unapređenje i da ćete biti premešteni na neku bolju poziciju na poslu. Sve u svemu, pred vama je veliki poslovni uspeh i dobra finansijska situacija.

Sanjati da bojite nešto u zeleno. Ako sanjate kako bojite nešto u zeleno, onda je to znak da ćete se u predstojećem periodu jako iznenaditi nečemu. Od nijanse boje koju ste sanjali i od emocija koje ste u snu osetili zavisiće da li će iznenađenje biti prijatno ili neprijatno.

Sanjati da mešate zelenu boju sa još nekom bojom. Mešanje boja u snu je uvek simbol izdaje u prevare od strane prijatelja. Neko kome ste jako verovali će vas u skorije vreme izneveriti i neće biti tu u situaciji u kojoj će vam trebati. Tek tada ćete shvatiti da ste previše idealizovali tu osobu i da nije trebalo toliko da joj verujete.

Sanjati haljinu zelene boje. Ako sanjate zelenu haljinu, onda je to znak da vi često donosite neke nepromišljene odluke, zbog kojih često kasnije zažalite. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da budete malo pažljiviji i da više vodite računa o tome što govorite ili uradite.

Ovo bi bili neki od čestih snova u kojima zelena boja dominira, bilo da sanjate samo zelenu boju ili neki predmet u toj boji. Kao što ste mogli videti, snovi o zelenoj boji uglavnom imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lepo što vas očekuje u skorijoj budućnosti. U većini slučajeva nema razloga da brinete nakon ovakvih snova.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: