Sanovnik zemlja – Šta znači sanjati zemlju?

Ukoliko ste sanjali zemlju, taj san se može protumačiti na razne načine, zavisno od ostalih detalja koji su se pojavili u vašem snu. Zemlja u snovima uglavnom simboliše plodnost i napredak u budućem periodu. Ipak, da biste otkrili tačno značenje vašeg sna o zemlji, važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu, kao i celokupni kontekst vašeg sna.

Zapravo, značenje vašeg sna o zemlji će zavisiti od toga da li ste sanjali svoju sopstvenu zemlju, da li ste je u snu prodavali ili ste je obrađivali, da li ste sanjali zemlju koja je suva i ispucala ili ste sanjali plodnu zemlju. Takođe, moguće je da sanjate kako ležite na zemlji, kako zemlja puca, kako se rastvara ili čak kako jedete zemlju. Sve su to moguće okolnosti i situacije koje se mogu pojaviti u vašem snu i koje će odrediti njegovu simboliku.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od uobičajenih snova u kojima zemlja kao motiv dominira i videćete na koji način se ti snovi tumače.

Sanovnik i sanjarica tumačenje i značenje ovog sna – Šta znači sanjati zemlju?

Sanjati svoju sopstvenu zemlju. Ako ste sanjali kako posedujete svoju sopstvenu zemlju, onda je to samo refleksija vašeg realnog života. Zapravo, ovaj san odražava ono što zaista imate na javi, ali i vaš strah da ne izgubite to što imate.

Sanjati neku nepoznatu zemlju. Ako se desi da sanjate neku nepoznatu zemlju, onda taj san ima pozitivnu simboliku. San o nepoznatoj zemlji ukazuje na uspeh koji vas očekuje u bliskoj budućnosti. Ako se desi da siromašna osoba sanja nepoznatu zemlju, onda je to znak da će se ta osoba u skorije vreme obogatiti. Zatim, ukoliko osoba koja nije venčana sanja nepoznatu zemlju, taj san je znak da će ta osoba uskoro stupiti u brak. Takođe, ako je nezaposlena osoba imala ovakav san, on je nagoveštaj za posao koji tu osobu očekuje u skorije vreme. Dakle, značenje ovog sna je pozitivno , tako da ovaj san najavljuje bolji period koji je pred vama.

Sanjati da prodajete zemlju. Ukoliko sanjate kako prodajete zemlju, taj san ima lošu simboliku i predskazuje bolest, pa čak i smrt. Naročito je loše ako osoba koja je bolesna sanja ovaj san. Takođe, ako ovaj san ima neka imućna osoba, to je nagoveštaj da će izgubiti sve što ima veoma brzo. Kao što možete videti, simbolika sna u kojem prodajete zemlju je jako loša i uvek simboliše neki gubitak.

Sanjati suvu ispucalu zemlju. Ako sanjate suvu ispucalu zemlju, taj san ukazuje na vaše loše raspoloženje. Trenutno prolazite kroz jako težak životni period i osećate se jako usamljeno. Osim toga, ovaj san najavljuje i neke nove probleme i brige koje vas očekuju u bliskoj budućnosti.

Sanjati da obrađujete zemlju. Ako ste sanjali kako obrađujete zemlju, onda taj san simboliše neki neuspeh koji biste mogli doživeti u budućem periodu. Moguće je da ćete rizikovati i da ćete zbog toga dopasti u neku opasnu situaciju. Ovaj san treba da vam posluži kao opomena da ne rizikujete i da ne upadate u bilo kakve nepoznate situacije. Osim toga, savetujemo vam da ne započinjete nikakve poslovne projekte u skorije vreme jer bi se mogli neuspešno završiti.

Sanjati da kopate zemlju. Ukoliko ste u snu kopali zemlju, onda je to loš znak. Moguće je da ćete u budućem periodu imati problema sa zdravljem. Zato se savetuje dodatni oprez kada je u pitanju vaše zdravstveno stanje.

loading...

Međutim, nekada san u kojem kopate zemlju može da ukazuje i na bolest nekoga iz vaše porodice ili bolest neke druge vama bliske osobe. Sve u svemu, simbolika ovog sna nije dobra jer u pitanju je pogoršanje zdravlja u budućem periodu.

Sanjati da kopate rupu u zemlji. Ako ste sanjali kako kopate rupu u zemlji, taj san je opomena da budete oprezni jer vam neko najverovatnije sprema neku zamku.

Sanjati da ležite na zemlji. Ako ste u snu videli sebe kako ležite na zemlji, značenje tog sna zavisi od činjenice da li ste sanjali da je vreme vedro i sunčano ili je vreme bilo loše. Dakle, ukoliko je vreme u vašem snu bilo sunčano dok ste ležali na zemlji, taj san ukazuje na period odmaranja i uživanja koji je pred vama. Vi ćete se osloboditi nekih obaveza i imaćete mnogo više vremena da se posvetite sebi. Međutim, ukoliko ste sanjali kako je kiša i loše vreme, a vi ležite na zemlji, taj san nema dobru simboliku. Ovaj san najavljuje nešto loše što vas očekuje u predstojećem periodu.

Sanjati zemlju koja je plodna. Ako ste sanjali zemlju koja je plodna, onda je ovaj san znak da je vreme da krenete ispočetka i da zaboravite prošlost. Sve što je bilo ostavite iza sebe i postavite sebi nove ciljeve i planove.

Takođe, san o plodnoj zemlji može da bude simbol majke ili neke druge važne ženske osobe u vašem životu. Prema još nekim tumačenjima, san o plodnoj zemlji najavljuje uspeh na poslovnom planu u budućem periodu. Kao što možete videti, simbolika sna o plodnoj zemlji je pozitivna i ne treba da brinete.

Sanjati da ste jeli zemlju. Ako ste sanjali kako ste jeli zemlju, to nije dobar znak. Ovaj san najavljuje bolest, a možda čak i smrt neke drage osobe, tako da vam sledi period tuge i patnje.

Sanjati da se zemlja rastvara. Ukoliko ste sanjali kako se zemlja rastvara, onda je to opet loš znak. U budućem periodu vas očekuje svađa sa nekim osobama iz vašeg okruženja.

Sanjati da zemlja puca. Ako sanjate kako je zemlja pukla, onda treba da se prisetite da li ste sanjali da je nešto izašlo iz te zemlje. Ukoliko ste videli kako zemlja puca i kako se iz nje pojavljuje starija muška osoba, onda to znači da ćete imati dosta sreće u periodu koji je pred vama. Međutim, ukoliko ste sanjali kako iz napukle zemlje izlazi mlađa muška osoba, taj san ima jako lošu simboliku. Ovaj san predstavlja najavu za svađe koje vas očekuju u budućem periodu. Najverovatnije ćete se sukobiti sa nekim bliskim osobama iz vašeg okruženja i vaš odnos će se znatno pokvariti.

Sanjati da se zemlja otvara. Ako ste sanjali kako se zemlja otvara, onda je to znak da se vi jako plašite da ulazite u neke rizične situacije i da započinjete bilo kakve nove projekte na poslu. Vi se plašite da nećete uspeti i često sumnjate u svoje sposobnosti. Osim toga, u budućem periodu vas očekuju česte svađe sa ljudima u okruženju, bilo da su to članovi vaše porodice, prijatelji ili poslovni saradnici.

Sanjati da ste propali u zemlju. Ako sanjate kako ste propali u zemlju, to je loš predznak. U skorije vreme ćete doživeti veliki gubitak i moraćete mnogih stvari da se odreknete. Takođe, bićete jako usamljeni, a vaša finansijska situacija će biti izuzetno teška.

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: