Sanovnik zgrada – šta znači sanjati zgradu?

Sanjati zgradu samo po sebi nema neko konkretno značenje sve dok ne utvrdimo kako je izgledala ta zgrada koju ste sanjali. Tumačenje sna najviše zavisi od toga da li je ta zgrada bila visoka ili niska, zatim da li je nova ili je oronula itd.

Zato ćemo se u nastavku teksta pozabaviti tom analizom, a sanovnik sanjarica će vam dati neka svoja tumačenja i vidjenja takve vrste sna u odredjenom kontekstu.

Sanovnik i sanjarica tumačenje sna – šta znači sanjati zgradu?

Sanjati visoku zgradu. Ukoliko ste sanjali da je zgrada vrlo visoka to se uglavnom povezuje sa tim da ste vrlo ambiciozni, da imate visoke ciljeve u životu koje treba da ostvarite i da stremite ka njima. Tu nema ništa loše, sve dok vas to ne obuzme pa zapostavite ostale aspekte života.

Sanjati nisku zgradu. Ako ste sanjali zgradu koja je niska, ili neku prizemnu kuću, to bi moglo imati suprotno značenje od prethodne vrste sna u kom je zgrada visoka. Ovakav san sa niskom zgradom bi mogao da se tumači tako da se vi zadovoljavate osnovnim životnim potrebama i da vam nisu potrebna silna bogatstva i mnogo materijalnih stvari da bi bili srećni, jer ste prizemni i tako vam je najbolje.

Sanjati da se useljavate u tu zgradu. Ovakav san se obično u sanovnicima i sanjaricama tumači tako da će vam se popraviti finansijska situacija. Takodje, sa strane podsvesti može značiti i odredjene izbore koje ste upravo napravili ili ćete ubrzo napraviti.

Sanjati da padate sa neke zgrade. Ovakav san može biti vrlo uznemirujuć i možete se probuditi izbezumljeni. Najčešće simbolizuje ili neki strah od neuspeha u realnom životu, ili neke nagomilane brige koje su već prelile čašu i vreme je da se trgnete.

Sanjati zgradu koja je u izgradnji i koja se gradi. Ako ste to sanjali, to je uglavnom simbol toga da se trudite u životu, da radite na nekom projektu i ostvarenju svojih ciljeva i da vam dobro ide na tom putu.

Sanjati zgradu koja se ruši ili je srušena. Ovakav san uglavnom nije dobar jer bi simbolizovao u većini slučajeva da ćete imati dosta poteškoća na putu uspeha u životu i da je moguće da doživite neuspeh. Ipak, nemojte da vas to obeshrabri, snovi često mogu i nemati neko specijalno značenje već su način da se mozak prazni od nagomilanog stresa koji se nakupio tokom dana.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i ne opterećujte se kakav god san da je bio, jer u mnogo slučajeva takav san nema neko duhovno značenje već je pražnjenje uma nakon napornog dana.

loading...

Sponzorisano:

loading...
Loading...

Još zanimljivih tumačenja: